Espectacle "Tota aquesta por que ara tinc" a càrrec de Guillem Albà

Tornar

Del magnetisme i la capacitat de connexió amb el públic de Guillem Albà i la provocació escènica d’Andrea Jiménez neix aquest exercici teatral visceral i personal que hibrida performance, humor, paraula i gest. 

Guillem Albà s’enfronta a les seves pitjors pors en un salt intencionat a l’inesperat, a allò caòtic i imprevisible. És un intent desesperat de deixar anar el control, sortir de la zona de confort per abocar-se al canvi i afrontar així l’evidència insuportable de la mort. I per fer-ho es posa en les mans d’Andrea Jiménez, una de les creadores més irreverents i interessants del panorama de les arts escèniques de l’Estat.

Tota aquesta por que ara tinc és l’espectacle que fa nou de Guillem Albà, clown i creador escènic amb un llenguatge propi desenvolupat al llarg dels disset anys de creació. El seu univers artístic, en què combina disciplines com el teatre visual, l’humor, els titelles, la música o el teatre de gest, està en evolució, ampliació i descoberta constants. Els seus treballs anteriors s’han vist en escenaris nacionals i internacionals (Europa, Àsia, Llatinoamèrica) i ha rebut reconeixements com el premi Max 2022 a la direcció d’escena o el Premi del Públic de FiraTàrrega 2014. Ha col·laborat en projectes i produccions externes com la codirecció de Canto jo i la muntanya balla (La Perla 29), ha dirigit espectacles de circ i també bandes de música com Txarango i Love of Lesbian, a més de presentar programes de televisió ( Celebrem i El llenguado ) o col·laborar en programes de ràdio ( Islàndia , a RAC1).

Andrea Jiménez ha creat i dirigit espectacles de teatre per a institucions com el Centro Dramático Nacional, el Teatro de la Abadía, el Teatre Nacional de Catalunya, el Centro Dramático Galego o el Teatro Circo Price, i el seu treball s’ha pogut veure en teatres i festivals nacionals i internacionals. És fundadora de la multipremiada companyia Teatro En Vilo i premi El Ojo Crítico 2019 de teatre. Andrea investiga l’encreuament entre ficció i realitat, veritat i mentida, teatre i performance , i combina irreverència, humor, investigació i una renovació constant del llenguatge escènic i estètic.

Direcció: Andrea Jiménez

Interpretació: Guillem Albà

Creació i dramatúrgia: Marc Angelet, Andrea Jiménez, Guillem Albà

Espai escènic: Judit Colomer

Il·luminació: Jou Serra

Vestuari: Joana Martí

Comunicació i distribució: Marta Riera Pi

Ajudantia de producció: Clara Soler Mañé

Direcció de producció: Blai Rodríguez

Horaris

Altres

Se celebra a:
Centre de les Arts Lliures.
Es venen les entrades a:
Web Festival GREC.

Tot tipus d'entrades amb i sense descomptes.

Oficina Ciutadana de la Cultura.

Tot tipus d'entrades amb i sense descomptes.

Organitzat per:
Institut de Cultura de Barcelona.

- Grec Festival de Barcelona

Fundació Joan Brossa - Centre de les Arts Lliures

Adreça:
Carrer de Flassaders, 40 - 40A
Districte:
Ciutat Vella
Barri:
Sant Pere, Santa Caterina i la Ribera
Població:
Barcelona
On
Fundació Joan Brossa - Centre de les Arts Lliures
Quan
Des de 18/07/2024 al 28/07/2024

També et pot interessar...