Taller "La cucina in festa: tradizione e ricette" *NOU*

Tornar

Professora: Marianna Fasanella

Coneixerem la història i la cultura d’Itàlia a través de la preparació d’alguns dels plats més importants de les festes tradicionals com Nadal, Carnaval o Setmana Santa. Pasta con le acciughe (pasta amb anxoves) cozze gratinate (musclos gratinats) el pandoro farcito o la pasta ripiena ens ajudaran a endinsar-nos en el patrimoni gastronòmic d’Itàlia.

Cal tenir nocions d’italià.

Horaris

Altres

Se celebra a:
Centre Cultural La Casa Elizalde.
Inscripcions a:
Centre Cultural La Casa Elizalde.

Inscripcions a partir del 4 de setembre

En línia: a partir de les 10 h al web del centre: casaelizalde.inscripcionscc.com

Presencial: de dilluns a divendres de 10 a 20 h

Centre Cultural La Casa Elizalde

Adreça:
Carrer de València, 302
Districte:
Eixample
Barri:
la Dreta de l'Eixample
Població:
Barcelona
On
Centre Cultural La Casa Elizalde
Quan
Des de 07/10/2024 al 18/11/2024

Telèfon

Tel.:
934880590

Web

Web inscripcions:
http://www.casaelizalde.com

També et pot interessar...