Fira de Santa Llúcia 2017

Tornar

  • ..
  • ..
  • ..
  • ..

Nadal 2017. La Fira de Santa Llúcia, la fira nadalenca més popular de la ciutat, s’instal·la al pla de la Seu, a l’avinguda de la Catedral.

La Fira de Santa Llúcia, la fira nadalenca més antiga i popular de Catalunya, s’obre al públic del 24 de novembre al 23 de desembre. Enguany commemora el 231è aniversari i ho fa amb 287 parades que oferiran els productes nadalencs tradicionals. Aquest Nadal hi haurà 123 parades dins del sector de pessebres i figures, 96 al sector d’arbres, molsa i herbes, 64 dins del sector d’artesania i quatre al sector de simbombes i joguines musicals.

Per a aquesta edició s’han organitzat diferents activitats paral·leles a la celebració de la fira com el Tió Gegant de la Fira de Santa Llúcia i la cercavila de la tradicional Carassa de Nadal de Barcelona. I aquest any se celebrarà la 24a Diada de les Tradicions i Costums Nadalencs a Catalunya, amb el lliurament del guardó del Firaire d’Honor, que s’atorgarà el dia 16 de desembre a les 19.00 hores.

També al costat de la Fira de Santa Llúcia, a menys de 100 metres, al Museu Frederic Marès, a la plaça de Sant Iu, número 5, s’instal·larà un pessebre amb format de taulell de més 35 metres quadrats, amb figures de fins a 40 centímetres d’alçada.

Podeu consultar totes les novetats de la fira en aquest enllaç.

Horaris


La Fira de Santa Llúcia, la fira nadalenca més antiga i popular de Catalunya, s´obre al públic del 24 de novembre al 23 de desembre. Enguany commemora el 231è aniversari i ho fa amb 287 parades que oferiran els productes nadalencs tradicionals. Aquest Nadal hi haurà 123 parades dins del sector de pessebres i figures, 96 al sector d´arbres, molsa i herbes, 64 dins del sector d´artesania i quatre al sector de simbombes i joguines musicals.

Per a aquesta edició s´han organitzat diferents activitats paral·leles a la celebració de la fira com el Tió Gegant de la Fira de Santa Llúcia i la cercavila de la tradicional Carassa de Nadal de Barcelona. I aquest any se celebrarà la 24a Diada de les Tradicions i Costums Nadalencs a Catalunya, amb el lliurament del guardó del Firaire d´Honor, que s´atorgarà el dia 16 de desembre a les 19.00 hores.

També al costat de la Fira de Santa Llúcia, a menys de 100 metres, al Museu Frederic Marès, a la plaça de Sant Iu, número 5, s´instal·larà un pessebre amb format de taulell de més 35 metres quadrats, amb figures de fins a 40 centímetres d´alçada.

Voltants de la Catedral de Barcelona

Adreça:
Pl Nova, 0001
Districte:
Ciutat Vella
Barri:
El Barri Gòtic
Codi postal:
08002
Població:
Barcelona
On
Voltants de la Catedral de Barcelona
Quan
Del 24/11/2017 al 23/12/2017.

M'agrada 271

També et pot interessar...

Si vols fer una esmena sobre aquesta activitat...fes-nos-la saber

Comparteix