Parc Zoològic de Barcelona

Tornar

El Parc Zoològic de Barcelona posseeix una de les col·leccions d'animals més importants d'Europa, i és conegut per haver estat la llar del goril·la albí "Floquet de Neu".

El Parc Zoològic de Barcelona està ubicat al Parc de la Ciutadella. Posseeix una de les col·leccions d’animals més importants d’Europa, i és conegut per haver estat la llar del goril·la albí “Floquet de Neu”. El Parc Zoològic va obrir les portes el dia de la Mercè del 1892 en un espai que havia format part de l’Exposició Universal de l’any 1888.

La seva missió s’orienta ara a la preservació de la natura arreu i la lluita contra la pèrdua d’hàbitats, en tant que reservoris de biodiversitat. Alhora esdevenen un espai de lleure familiar i, per tant, són una peça important en l’estratègia de sensibilització i conservació de la fauna més amenaçada. Durant aquests llargs anys, el Zoo ha anat evolucionant per tal d’adaptar-se a les realitats socials que es demanaven i ha anat reforçant la seva orientació i dedicació a la seva principal missió: la recerca, la conservació d’espècies en perill d’extinció i l’educació i la divulgació.

Accessibilitat per a les persones amb discapacitat

Titularitat:
Pública

Horaris


No es permet entrar-hi cap tipus d'animal.

Adreça:
Parc Ciutadella, 0
Districte:
Ciutat Vella
Barri:
Sant Pere, Santa Caterina i la Ribera
Codi postal:
08003
Població:
Barcelona
Adreça
Parc Ciutadella, 0

Telèfon

Informació:
902457545
Centraleta:
932256780
Telèfon:
932256787 Departament d'Educació
Fax:
932213853

Si vols fer una esmena sobre aquest equipament o entitat..fes-nos-la saber

Els usuaris que han vist això també han vist...

Comparteix