Taller 'Viatge culinari al sud de l'Índia: sabors de kerala i el món del masala' NOU*

Volver

Aquest curs és una invitació a descobrir el món del masala i la cuina de Kerala, al sud de l'Índia. Aprendrem a preparar barreges tradicionals d'espècies i a combinar sabors intensos, dolços, picants i àcids per crear plats autèntics i aromàtics. La cuina de Kerala reflecteix la seva rica història i les influències de diverses cultures, com la portuguesa, neerlandesa i àrab. Cuinarem receptes típiques com el Tandoori Chicken , el Fruit Chaat , l' Arròs Biryani i el Masala Dhal . El curs constarà de 4 classes de cuina i una sortida d'exploració per Barcelona a la cerca d'ingredients inusuals i exòtics. *Si teniu al·lèrgies alimentàries, consulteu-nos abans d'inscriure-us.

Professor: Claudio Masala – Travel Cook.

Horarios

Otros

Inscripciones en:
Centre Cívic Urgell.

Inscripcions per Internet. A partir del 9 de desembre a les 9 h a www.ccurgell.cat

Inscripcions al centre. A partir del 9 de desembre a les 9 h. De dilluns a divendres de 9 a 20 h.

Dissabtes de 10 a 13.30 h i de 16 a 19.30 h.

Se celebra en:
Centre Cívic Urgell.

Centre Cívic Urgell

Dirección:
Carrer del Comte d'Urgell, 145
Distrito:
Eixample
Barrio:
la Nova Esquerra de l'Eixample
Ciudad:
Barcelona
Dónde
Centre Cívic Urgell
Cuándo
De 23/01/2026 a 17/02/2026

Teléfono

Tel.:
934536480

Web

Web inscripcions:
http://www.ccurgell.cat

También puede interesarte...