Taller teòric i pràctic en el qual aprendrem les bases per poder fermentar verdures de casa de manera segura i gaudir de tots els beneficis probiòtics naturals. Aprendrem a fer un xucrut, kimtxi i un condiment.
Horarios
Días | Horas | Preus | Observaciones | |
---|---|---|---|---|
Dimarts |
de 17.00 h a 19.00 h |
Entrada general: 7.5 €
Més suplement de material: 6 €
Reducció i subvenció dels imports als cursos, informeu-vos en el mateix centre |
Cal inscripció prèvia. Places limitades |
Otros
- Inscripciones en:
- Centre Cívic Can Verdaguer.
Renovacions obertes: a partir del 17 de febrer.
Inscripcions obertes: a partir del 10 de març.
Horari d’inscripcions: de dilluns a divendres de 10 a 13.30 h i de 16.30 a 21 h i dissabte de 10.30 a 13.30 h i de 17 a 21 h.
- Se celebra en:
- Centre Cívic Can Verdaguer.
- Cuándo
- 20/05/2025
Teléfono
- Tel.:
- 932768077
Web
También puede interesarte...1 / 7
-
Taller 'Plats frescos del sud-est asiàtic' *NOU*
- Dónde:
- Centre Cívic Vil·la Florida
- Cuándo:
- Del 07/05/2025 al 28/05/2025
-
Taller 'Receptes especials per a dies normals'
- Dónde:
- Centre Cultural La Casa Elizalde
- Cuándo:
- Del 29/04/2025 al 10/06/2025
-
Taller 'Postres per encertar: sabor i tradició per endolcir la vida' *NOU*
- Dónde:
- Centre Cultural La Casa Elizalde
- Cuándo:
- Del 24/04/2025 al 22/05/2025