Taller 'El gamelan: la música de l'illa dels Déus'. Per a grups d'adults

Volver

Traductor de google :

El Museu roman temporalment tancat per limitar la progressió de la covid-19. El taller no es celebrarà en aquest periode.


Taller "El gamelan: la música de l'illa dels Déus". Una activitat pràctica i músical per compartir col·lectivament que no requereix tenir formació musical prèvia.

El Museu de la Música engega un nou projecte amb un gamelan procedent d'un temple de Bali. Es tracta de tallers dirigits a grups d'adults que vulguin conèixer una de les tradicions musicals asiàtiques més importants i tenir una experiència musical en grup.
El gamelan és un conjunt instrumental característic de les illes de Bali i Java i el Museu de la Música n'ha adquirit un recentment. Està format per instruments de percussió i inclou metal·lòfons de làmines, gongs verticals i tambors que confereixen al conjunt unes sonoritats tímbriques de gran riquesa i força. És una petita orquestra, visualment i sonorament espectacular, que pot ser tocada per un col·lectiu de persones sense necessitat de coneixements musicals.
Lluny del concepte occidental de concert, la música de gamelan es basa en la participació col·lectiva.
Pots participar en aquesta taller i gaudir d'una experiència exòtica, col·lectiva i musical, molt recomanable també per a grups d'escoles de música i universitats.
NOU! PER A EMPRESES: Taller de Coaching en la línia del team building. Per experimentar l'energia de la col·laboració

Horarios

Museu de la Música - L'Auditori

Dirección:
C Lepant, 150
Distrito:
Eixample
Barrio:
El Fort Pienc
Código postal:
08013
Población:
Barcelona
Dónde
Museu de la Música - L'Auditori
Cuándo
Acto permanente

Teléfono

Centraleta:
932563650
Fax:
932650102
Telèfono de información:
932 563 650

Me gusta 293

También puede interesarte...

Si quieres hacer alguna rectificación sobre esta actividad…háznosla llegar

Comparte