Taller 'Cuina crítica i descolonial'

Volver

Mentre ens ensenya a preparar una recepta que fusiona diferents cultures gastronòmiques, l'Ana Luisa Islas ens llegeix fragments del seu llibre 'Mejor oler a mar: apuntes sobre la descolonización del estómago' i ens convida a mirar cap al Sud Global per qüestionar-nos la relació entre els aliments que consumim i la història dels pobles originaris de Llatinoamèrica, així com a reflexionar de manera crítica sobre els pilars que fonamenten la nostra societat i qüestions com l'apropiació cultural o la migració. Al final de la xerrada es permetrà un espai degustació distès on la conversa segueix el seu curs.

Activitat emmarcada dins del programa Biblioteques sense fronteres.

Horarios

Otros

Inscripciones en:
Biblioteca Ignasi Iglésias - Can Fabra.

Del 15 de setembre de 2025 a les 00 h. al 3 de novembre de 2025 a les 00 h.

Se celebra en:
Biblioteca Ignasi Iglésias - Can Fabra.

Biblioteca Ignasi Iglésias - Can Fabra

Dirección:
Carrer del Segre, 24*32
Distrito:
Sant Andreu
Barrio:
Sant Andreu
Ciudad:
Barcelona
Dónde
Biblioteca Ignasi Iglésias - Can Fabra
Cuándo
03/11/2025

Teléfono

Tel.:
933600550

También puede interesarte...