Exposició fotogràfica 'Un archivo inexistente'

Volver

“Un archivo inexistente” és un projecte que conté imatges fotogràfiques fictícies. Parelles homosexuals i persones queer o no-binàries, de classe treballadora, situades a principis del segle XX a Amèrica Llatina, posen davant la càmera. Les imatges han estat creades amb intel·ligència artificial.

Amb aquesta mostra, Felipe Rivas San Martín fa un exercici “retrofuturista” i a través d’algoritmes re-imagina i crea un passat queer/kuir i local. I és que, tal com explica el crític queer cubà-nordamericà José Esteban Muñoz, una de les conseqüències de la cultura heteronormativa és que l’experiència queer del passat no va poder deixar registre. Menys encara, per a les persones del Sud Global i de les classes treballadores.

El treball de Felipe Rivas San Martín, artista visual xilè, assagista i activista sexe-gènere dissident, compila un conjunt d’imatges estranyament commovedores i afectives, versemblants a simple vista. Però que amb una mirada més atenta, desvelen les imperfeccions –profundament queer- d’una tecnologia en procés de desenvolupament.

Horarios

Otros

Se celebra en:
Centre LGTBI de Barcelona.

Centre LGTBI de Barcelona

Dirección:
Carrer del Comte Borrell, 22
Distrito:
Eixample
Barrio:
Sant Antoni
Ciudad:
Barcelona
Dónde
Centre LGTBI de Barcelona
Cuándo
De 14/03/2024 a 31/05/2024

Teléfono

Tel.:
93 880 51 11

También puede interesarte...

Si quieres hacer alguna rectificación sobre esta actividad…háznosla llegar