37a edició de la Copa Amèrica de Vela

Volver

Barcelona ha estat designada com a seu de la 37a edició de la Copa Amèrica de Vela que se celebrarà el2024, segons ha anunciat avui a BarcelonaGrant Dalton, CEO de Emirates Team New Zealand (ETNZ).L’Emirates Team New Zealandés l'equip guanyador de l'última edició de la Copa Amèricade Vela, celebrada a Auckland (Nova Zelanda) l’any2021, i té els drets d'organització de la 37a edició d'aquest esdeveniment de referència mundial.

La Copa Amèrica es disputarà a Barcelona del 22 d'agost a 6 d'octubre de 2024. El guanyador serà qui aconsegueixi arribar abans a les set regates. En total s’han de fer un mínim de set i un màxim de 13 regates.

Les bases de cada equip, que es podran instal·lar a Barcelona abans de l’estiu que ve. L’esdeveniment també incorporarà un nou espai, el Museu Marítim, que la Diputació de Barcelona ha posat a disposició dels organitzadors.El Museu Marítim, estratè­gicament situat a prop del World Trade Center (centre neuràlgic de la Copa de l’ Amèrica) i del Moll de la Fusta (on hi haurà el village d’accés lliure i de franc), acollirà amb tota probabilitat el centre interna­cional de premsa i altres actes paral·lels del certamen.

Otros

Se celebra en:
Servei d'Accés Unificat.

Instal·lacions del Port de Barcelona i zona litoral

Dirección:
Moll de Barcelona, 1
Distrito:
Ciutat Vella
Barrio:
el Raval
Ciudad:
Barcelona
Dónde
Instal·lacions del Port de Barcelona i zona litoral
Cuándo
De 22/08/2024 a 07/10/2024

Teléfono

Información:
932986000
Fax:
932986001

También puede interesarte...

Si quieres hacer alguna rectificación sobre esta actividad…háznosla llegar