10.ª Carrera Diagonal DiR Guardia Urbana 2024

Volver

Carrera popular. Un recorrido de 5 km y uno de 10 km por la avenida Diagonal de montaña a mar.

La 10.ª Carrera Diagonal DiR Guardia Urbana se celebra el domingo 26 de mayo.

El recorrido tiene dos distancias, de 5 km y de 10 km, con salida y llegada en puntos diferentes de la Diagonal.

La carrera de 10 km sale desde el Palacio Real de Pedralbes y acaba en el paseo de Garcia Fària.

La salida de la carrera de 5 km también se sitúa en el Palacio de Pedralbes, pero acaba en la avenida Diagonal, entre las calles de Nàpols y de Sicília.

Es una carrera abierta a todo el mundo, homologada, bajo la reglamentación de la Federación Catalana de Atletismo y cronometrada por la empresa Championchip.

Más información e inscripciones.

Horarios

La Cursa Diagonal DiR – Guàrdia Urbana, que enguany celebrarà la desena edició, és una cursa homologada de 10 km que recorre l’avinguda Diagonal de muntanya a mar, amb el punt de sortida i d’arribada en llocs diferents.

La inscripció es podrà fer per Internet: pàgina  cursadiagonal.dir.cat.

Clubs DiR organitza la 10a edició de la cursa popular Cursa Diagonal DiR Guàrdia Urbana que es celebrarà a Barcelona el diumenge 26 de maig de 2024, a les 08:30 h. Les inscripcions estaran obertes fins el dimecres 22 de maig, a les 12 h, o fins que s’arribi a les 15.000 inscripcions.. L’organització es reserva el dret a tancar les inscripcions abans d’aquesta data per raons organitzatives així com ampliar el període d’inscripció si ho considera oportú. L’organització podrà fer una reserva de places.


Recollida de dorsals: Diagonal DiR (Ganduxer 25, entrada pel parc).

  • Divendres 24 de maig de 10 a 15 h
  • Divendres 24 de maig de 15 a 20 h
  • Dissabte 25 de maig de 08 a 12h
  • Dissabte 25 de maig de 12 a 18h


Recorregut 10K

Inici a Av. Diagonal davant de Palau Reial – Pedralbes 686 direcció Plaça Francesc Macià fins a Passeig de Gràcia (Plaça Cinc d’Oros, gir a la dreta al Passeig de Gràcia fins al carrer València, gir a l’esquerra al carrer València fins al carrer Castillejos, KM5 a carrer València entre Nàpols i Sicília, gir a la dreta al carrer Castillejos fins al carrer Bolívia, gir a l’esquerra creuant l’Av. Meridiana pel carrer Bolívia fins al carrer Badajoz, gir a l’esquerra a Badajoz i incorporació a l’Av. Diagonal a l’alçada de la Torre AGBAR on girem a la dreta a l’Av. Diagonal baixant fins al carrer Josep Pla, gir a la dreta a Josep Pla i final a Passeig Garcia Faria (abans de C/ Selva de Mar).


Recorregut 5K

Inici a l’Av. Diagonal davant de Palau Reial – Pedralbes 686 direcció Plaça Francesc Macià fins a Passeig de Gràcia (Plaça 5 d’Oros). Gir a la dreta a Passeig de Gràcia fins al carrer València. Gir a l’esquerra al carrer València fins a Av. Diagonal alçada Nàpols on trenquem a la dreta pel lateral fins a línia d’arribada entre Nàpols i Sicília

Recorregut per l'Av Diagonal, sortida a l'alçada del Palau Reial

Dirección:
Avinguda Diagonal, 686
Distrito:
Les Corts
Barrio:
Pedralbes
Ciudad:
Barcelona
Dónde
Recorregut per l'Av Diagonal, sortida a l'alçada del Palau Reial
Cuándo
26/05/2024

También puede interesarte...

Si quieres hacer alguna rectificación sobre esta actividad…háznosla llegar