Taller Reparatruck a l'Eixample

Back

La REPARATRUCK és una unitat mòbil d’autoreparació que l’Ajuntament de Barcelona posa a disposició de tota la ciutadania. El vehicle disposa de totes les eines necessàries i compta amb una persona tècnica especialitzada disposada a ajudar i ensenyar a reparar petits electrodomèstics, aparells electrònics i bicicletes.

El projecte de la REPARATRUCK està impulsat per l’entitat d’economia social i solidària Solidança, i té com a objectiu posar les reparacions a les places i carrers de la ciutat, transformant la capacitat de la ciutadania per aprendre a reparar en una eina per a la prevenció de residus. Per altra banda, també vol impulsar que la ciutadania aprengui a fer les reparacions fàcils i més comunes dels seus electrodomèstics, i de manera segura.

El model de consum actual, basat en productes d’un sol ús, té un alt impacte climàtic, ambiental i social, i no té en compte els límits del planeta. Entre els reptes més rellevants que Barcelona ha d’afrontar com a ciutat, hi ha el d’assolir l’objectiu de residu zero. I això es basa en responsabilitzar tothom de la prevenció i la reutilització de residus i el reciclatge.

A l'Eixample el Reparatruck estarà disponible, a partir del 18 de gener, cada quinze dies els dijous de 10.30 h a 13.30 h al carrer Tamarit amb Compte Borrell (al Mercat de Sant Antoni) (excepte juliol i agost).

Schedule

Others

Powered by:
Fundació Solidança.

Carrer Tamarit amb Compte Borrell (al Mercat de Sant Antoni)

Address:
Carrer de Tamarit, 154B
District:
Eixample
Neighborhood:
Sant Antoni
City:
Barcelona
Where
Carrer Tamarit amb Compte Borrell (al Mercat de Sant Antoni)
When
From 18/01/2024 to 12/12/2024

You may also be interested in...