Mercat de la Terra Slow Food Barcelona

Back

Traductor de google :

A partir del 25 d'abril, es permet l'obertura dels mercats setmanals, amb protocol de compliment de les mesures sanitàries per la COVID-19


El dia 1 de febrer, el Mercat de la Terra és especial perquè s'hi presenta la segona edició de la guia d´establiments de proximitat de Slow Food BCN. a les 12 h comença l´acte amb Josep Sucarrats, director de la revista Cuina; Daniele Rossi, cofundador de Slow Food Barcelona i autor de la guia; Pere Carrió, xef del Gat Blau, representant els "Cargols" de la guia Slow Food; el xef Xavier Pellicer, representant els més verds de la guia; Marc Ribas, xef del restaurant Panot, representant els restaurants de tradició; Benoît Valée, de L´Ànima del Vi, representant els locals més vínics; i un representant de Cava Recaredo/Celler Credo, col·laboradors habituals de Slow Food Barcelona. La guia reuneix 101 establiments.


El parc de les Tres Xemeneies –al barri del Poble-sec–, rep productors i consumidors d'aliments locals i km0, un cop per setmana, per tal de consolidar aquest tipus de mercats a la ciutat.

Aquest nou format continua apostant també per la gastronomia –amb la implicació de diferents xefs Slow Food–, a més de les activitats infantils dintre de l'espai Slow Kids i la música en directe. També s'estan preparant tota una sèrie de noves propostes (xerrades, tallers...) que enriqueixin l'espai, i el transformi en un espai de convivència ciutadana.

Schedule

Jardins de les Tres Xemeneies

Address:
Av Paral.lel, 49
District:
Sants-Montjuïc
Area:
El Poble-sec
Post Code:
08004
City:
Barcelona
Where
Jardins de les Tres Xemeneies
When
Ongoing event

Phone number

Tel.:
010

Social networks

Facebook:
www.facebook.com/slowfoodbcn/

I like 2100

You may also be interested in...

If you would like to make a correction related to this activity...let us know

Share