Passejada 'El carrer Muntanya'

Back

Les biblioteques de Sant Martí organitzen "Sant Martí, barri a barri", un cicle de passejades per descobrir anècdotes dels barris amb el guiatge de les entitats de memòria històrica del Districte

La xarxa de Biblioteques de Sant Martí convida tothom a descobrir la història desconeguda dels barris de Sant Martí a través d’unes passejades en què diverses persones coneixedores del territori explicaran episodis de tota mena.

Es tracta d’una programació de 7 propostes que tindran lloc de juny a novembre. La participació és de franc i cal inscripció prèvia, que es pot formalitzar a qualsevol de les biblioteques del districte o a través dels enllaços habilitats.

A càrrec del Taller d’Història del Clot – Camp de l’Arpa. Inici: Biblioteca Camp de l’Arpa–Caterina Albert (Indústria, 295). Durada, 3 hores.

A les passejades hi col·laboren veus expertes de persones membres d’entitats com ara l’Arxiu Històric del Poblenou, la Societat d’Estvdis de la Verneda de Sant Martí i el Taller d’Història del Clot–Camp de l’Arpa, a més de Cementiris de Barcelona.

Schedule

Others

Occur on:
Biblioteca Camp de l'Arpa - Caterina Albert.
Registration at:
Biblioteca Camp de l'Arpa - Caterina Albert.

Del 9 d'octubre de 2024 a les 00 h. al 8 de novembre de 2024 a les 00 h.

Organised by:
Biblioteca Camp de l'Arpa - Caterina Albert.

Biblioteca Camp de l'Arpa - Caterina Albert

Address:
Carrer de la Indústria, 295
District:
Sant Martí
Neighborhood:
el Camp de l'Arpa del Clot
City:
Barcelona
Where
Biblioteca Camp de l'Arpa - Caterina Albert
When
09/11/2024

Phone number

Tel.:
934508646

You may also be interested in...