Degustació 'Maridatge de vins i caves amb xocolata'

Back

Primer es tasta la xocolata. Després el vi o cava assignat i, finalment, es fa el maridatge d’ambdós productes, observant els canvis que això provoca. El maridatge, acompanyat de les explicacions oportunes és tota una experiència plena de contingut i diversió.  Durant aquesta activitat s’obtindran coneixements sobre les seves característiques dels vins i caves, però, sens dubte, l’aliment principal és la xocolata, de la qual es coneixerà la història, els tipus existents i el procés de fabricació.

Schedule

Others

Occur on:
Museu de la Xocolata.
Coordinat per:
Institut de Cultura de Barcelona.

Gremi Provincial de Pastisseria de Barcelona - Museu de la Xocolata

Address:
Carrer del Comerç, 36
District:
Ciutat Vella
Neighborhood:
Sant Pere, Santa Caterina i la Ribera
City:
Barcelona
Where
Gremi Provincial de Pastisseria de Barcelona - Museu de la Xocolata
When
25/08/2024

Phone number

Tel.:
932687878
Fax:
932687879

You may also be interested in...