Concert "Manolo Garcia"

Back

Entrades exhaurides pel concert del dia 18 de maig

Amb una vibrant escenografia i una de les veus més icòniques del panorama musical, aquesta cita serà una experiència imprescindible en què Manolo García interpretarà en directe les cançons del seu darrer treball d'estudi que està compost per un doble àlbum i que inclou els títols Mi Vida a Mart i Desatinos Desplumados, i que han polvoritzat tots els rècords de venda.

Transports públics

Amb motiu del concert de Manolo García que tindrà lloc al Palau Sant Jordi dissabte, 18 de maig (21 hores), Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) habilitarà un servei d’autobús llançadora per a la pujada, que farà el recorregut entre la plaça d’Espanya i el Palau Sant Jordi i circularà de les 18.30 h a les 21 hores. També posarà en funcionament un servei llançadora de bus de baixada quan finalitzi el concert (a partir de les 23.30 hores aproximadament) entre el recinte i la plaça d’Espanya.

En aquests serveis de bus llançadora seran vàlids tots els títols de transport del sistema tarifari integrat i els vehicles, tots ells articulats, portaran l'indicador de línia “Pl. Espanya – Palau St. Jordi”. 

Recordem que dissabte el metro funciona ininterrompudament durant tota la nit.  

Per a més informació es pot consultar la secció avisos de servei del web de TMB.

Schedule

Others

Occur on:
Palau Sant Jordi.

Palau Sant Jordi

Address:
Pg Olímpic, 5*7
District:
Sants-Montjuïc
Neighborhood:
el Poble-sec
City:
Barcelona
Where
Palau Sant Jordi
When
From 18/05/2024 to 30/11/2024

Phone number

Switchboard:
934262089
Fax:
934264488

You may also be interested in...