Concert "Jonas Brothers"

Back

Els Jonas Brothers oferiran un concert al Palau Sant Jordi el 25 de maig del 2024. Aquesta serà la seva única parada a l'estat espanyol dins la gira: The Tour: Five Albums. One Night.

Els Jonas Brothers són un grup format per tres germans, Kevin, Joe i Nick el 2005. El grup, que ha marcat moltes generacions d'adolescents, es va separar el 2013 després quatre àlbums d'estudi i tres bandes sonores i dos àlbums recopilatoris. Tot i així, el grup es va tornar a unir el 2019 i van decidir reprendre la seva trajectòria musical.

La banda ha venut més de 20 milions d'àlbums, han estat nominats als premis Grammy dues vegades i tres números 1 consecutiu al Billboard 200, a més de generar milions de reproduccions a les plataformes musicals. A més, recentment han rebut la seva estrella al Passeig de la Fama de Hoollywood. Al concert, que serà gairebé d'aquí en un any, es podran escoltar coneguts senzills de la companyia com “Waffle House” i “Wings”, o “Sucker”, inclosa dins de l'àlbum “Happiness Begins” amb què el grup va tornar set anys després de la separació.

Schedule

Others

Occur on:
Palau Sant Jordi.

Palau Sant Jordi

Address:
Pg Olímpic, 5*7
District:
Sants-Montjuïc
Neighborhood:
el Poble-sec
City:
Barcelona
Where
Palau Sant Jordi
When
25/05/2024

Phone number

Switchboard:
934262089
Fax:
934264488

You may also be interested in...

If you would like to make a correction related to this activity...let us know