1a Volta Ciclista a Catalunya Femenina

Back

Ciclisme. La cursa tindrà tres etapes molt variades amb presència a bona part del territori català i acabarà el 9 de juny a Barcelona.

La Volta Ciclista a Catalunya consolida la seva cursa femenina com a prova per etapes ineludible dins el calendari internacional. Després de quatre edicions de la reVolta com a prova d’un dia, la cursa passa a ser una prova per etapes de categoria internacional UCI 2.1.

Els dies 7, 8 i 9 de juny, Catalunya viurà durant tres dies l’espectacle del millor ciclisme femení a nivell internacional.

La primera etapa de 100,7 km sortirà i arribarà a Manresa el 7 de juny. El 8 de juny, la segona etapa sortirà de la Seu d’Urgell i acabarà a La Molina, amb un recorregut de 95,7 km. Mentre que el diumenge 9 de juny la tercera etapa, de 86,6 km, sortirà de Molins de Rei i acabarà a Barcelona.

Més informació.

Schedule

Neix la cursa femenina per etapes de la Volta Ciclista a Catalunya. La tradicional reVolta que s’havia celebrat en quatre ocasions (el 2018 a Barcelona, i del 2021 al 2023 a Sant Cugat del Vallès), evoluciona i passarà a disputar-se al llarg de tres dies, del 7 al 9 de juny del 2024.

La cursa es posarà en marxa el divendres 7 de juny amb una primera etapa de 100,7 quilòmetres amb sortida i arribada des de Manresa, Ciutat Europea de l’Esport 2024.

La segona etapa, mantenint intacta la identitat de la Volta, tindrà la muntanya com a protagonista amb un recorregut de 95,7 quilòmetres que sortirà des de la Seu d’Urgell i superarà dos ports de primera categoria com la Collada de Toses i La Molina, l’estació de muntanya de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya que serà la primera arribada en altura de la història de la prova.

Finalment, la Volta es tancarà amb una tercera etapa de 119,1 quilòmetres entre Molins de Rei i Barcelona, amb un perfil trencacames amb dos ports puntuables que decidirà la primera vencedora de la prova.

Etapa final amb arribada a Barcelona (lloc per determinar)

City:
Barcelona
Where
Etapa final amb arribada a Barcelona (lloc per determinar)
When
From 07/06/2024 to 09/06/2024

You may also be interested in...

If you would like to make a correction related to this activity...let us know