15a Biennal Nòmada Europea Manifesta

Back

La quinzena edició de la biennal nòmada europea, Manifesta 15, arribarà a Barcelona i a onze municipis de l’àrea metropolitana. La trobada internacional té com a objectiu fomentar una transició socioecològica equilibrada i fer-ne partícip la ciutadania.

Manifesta 15 pretén reformar les relacions entre art, cultura i societat investigant i fent de catalitzador pel canvi socioecològic. Tot això en diàleg continu tant amb les comunitats locals com amb els productors culturals internacionals.

Del 8 de setembre al 24 de novembre de 2024, Manifesta treballarà en espais extraordinaris, que s’erigiran com a símbols de l'enfocament temàtic i conceptual de l'edició. La biennal vol incloure noves perspectives locals sobre el teixit i les històries en constant canvi de la regió.

Pel seu caràcter nòmada, cada edició es celebra cada dos anys en una nova localitat perquè és convidada per una ciutat d'acollida. En el cas de Manifesta 15, la proposta va ser redactada per l'Ajuntament de Barcelona i recolzada per 11 ciutats de la regió metropolitana: Badalona, ​​Cornellà de Llobregat, El Prat de Llobregat, Granollers, L'Hospitalet de Llobregat, Mataró, Sabadell, Sant Adrià de Besòs, Santa Coloma de Gramenet, Sant Cugat del Vallès i Terrassa.

Manifesta 15 serà l’edició més gran de la història de Manifesta, estenent-se en una superfície de 3.000 km/2, amb una població de 5,1 milions d'habitants. A més a més aquesta edició serà acollida per primera vegada per 12 ciutats alhora.

El programa biennal complet de la 15a edició de Manifesta es publicarà a principis d'estiu de 2024. Consulta els esdeveniments prebiennals que tindran lloc abans de la inauguració

Barcelona, Badalona, ​​Cornellà de Llobregat, El Prat de Llobregat, Granollers, L'Hospitalet de Llobregat, Mataró, Sabadell, Sant Adrià de Besòs, Santa Coloma de Gramenet, Sant Cugat del Vallès i Terrassa

City:
Barcelona
Where
Barcelona, Badalona, ​​Cornellà de Llobregat, El Prat de Llobregat, Granollers, L'Hospitalet de Llobregat, Mataró, Sabadell, Sant Adrià de Besòs, Santa Coloma de Gramenet, Sant Cugat del Vallès i Terrassa
When
From 08/09/2024 to 24/11/2024

You may also be interested in...