Teatre Nacional de Catalunya

Tornar

Accés adaptat pel carrer Padilla.

El Teatre Nacional de Catalunya (TNC), ubicat a Barcelona, és una de les institucions culturals més importants de Catalunya.

El Teatre Nacional de Catalunya (TNC), ubicat a Barcelona, és una de les institucions culturals més importants de Catalunya. Inaugurat l’any 1996, va néixer amb l´objectiu bàsic de consolidar una oferta teatral d’alta qualitat tant en l´àmbit nacional com internacional que, des de la capacitat de risc estètic i la voluntat de servei pròpia del teatre públic, completés un panorama teatral caracteritzat per la creativitat i la riquesa de les iniciatives.

Des de la seva inauguració oficial, l’11 de setembre de 1997, el TNC ha programat espectacles de teatre, sense oblidar, però, altres disciplines com la dansa, la música, l´òpera, el circ o els titelles.

L’edifici del Teatre Nacional de Catalunya, situat a la plaça de les Arts, a prop de la plaça de les Glòries, compta amb tres sales d’exhibició. Dissenyat pel prestigiós arquitecte català Ricardo Bofill, és un dels edificis emblemàtics de Barcelona.

Accessibilitat per a les persones amb discapacitat

Titularitat:
Pública


El Teatre Nacional de Catalunya (TNC), ubicat a Barcelona, és una de les institucions culturals més importants de Catalunya. Inaugurat l´any 1996, va néixer amb l´objectiu bàsic de consolidar una oferta teatral d´alta qualitat tant en l´àmbit nacional com internacional que, des de la capacitat de risc estètic i la voluntat de servei pròpia del teatre públic, completés un panorama teatral caracteritzat per la creativitat i la riquesa de les iniciatives.

Des de la seva inauguració oficial, l´11 de setembre de 1997¿ el TNC ha programat espectacles de teatre, sense oblidar, però, altres disciplines com la dansa, la música, l´òpera, el circ o els titelles.

L´edifici del Teatre Nacional de Catalunya, situat a la plaça de les Arts, a prop de la plaça de les Glòries, compta amb tres sales d´exhibició. Dissenyat pel prestigiós arquitecte català Ricardo Bofill, és un dels edificis emblemàtics de Barcelona.

Adreça:
Pl Arts, 1
Districte:
Eixample
Barri:
El Fort Pienc
Codi postal:
08013
Població:
Barcelona
Adreça
Pl Arts, 1

Telèfon

Tel.:
933065700
Fax:
933065701

Web

Web:
www.tnc.cat

Si vols fer una esmena sobre aquest equipament o entitat..fes-nos-la saber

Els usuaris que han vist això també han vist...

Teatre Nacional de CatalunyaPl Arts 1 (Eixample)
Teatre Nacional de CatalunyaPl Arts 1 (Eixample)
Aparcament Plaça de les ArtsC Padilla 159 (Eixample)

Comparteix