Seminari 'Cuina catalana vegana: trinxat i fricandó'

Tornar

A càrrec de Zero Waste Bcn

Aprendrem a versionar plats tradicionals catalans en clau vegana, com el fricandó i el trinxat sense rosta. Descobrirem alternatives saboroses per substituir la carn i el toc saladet dels plats clàssics. Compartirem idees per adaptar altres receptes de la cuina catalana.

Cal dur davantal i tapers.

Horaris

Altres

Inscripcions a:
Centre Cívic Navas.

Del 02 al 19 de setembre.

A partir de les 9.30 h del dimarts, 02 de setembre tant per les inscripcions web com per les presencials. Les persones amb descomptes que facin la inscripció online hauran d’aportar una còpia de la documentació corresponent al descompte abans del 16 d’abril.

Les inscripcions presencials al centre seran EXCLUSIVAMENT per a persones amb descomptes: de dilluns a divendres de 9.30 a 14 h i de 16 a 20 h, caldrà aportar tota la documentació en el moment de la inscripció.


Se celebra a:
Centre Cívic Navas.

Centre Cívic Navas

Adreça:
Carrer de Las Navas de Tolosa, 312
Districte:
Sant Andreu
Barri:
Navas
Població:
Barcelona
On
Centre Cívic Navas
Quan
20/10/2025

Telèfon

Tel.:
933493522

També et pot interessar...