Jardins de la Vil·la Florida

Tornar

  • None
  • None
  • None
  • None
  • None

Els jardins ocupen l’espai d’un mas històric. Jardí romàntic i afrancesat, per la disposició de la topiària amb les roses com a protagonistes.

Els rastres de la història afloren davant nostre abans d’entrar a la Vil·la Florida. La torre modernista mostra part del seu passat a la tanca de forja que ens convida a passar. Podem entrar sense por a equivocar-nos, no accedim a l’Escola de Puericultura, com indica el rètol de l’arcada, sinó a uns jardins singulars.
Uns jardins amb un ús intensiu durant tot l’any. La combinació d’espais assolellats i racons ombrívols i frescos n’han fet una zona de descans i recreació de nombrosos ciutadans.

Titularitat:
Pública

Horaris

Es tracta d'una iniciativa que combina els elements tradicionals d'un jardí urbà amb un espai dedicat a la salut i medicina natural.Els usuaris poden caminar descalços per un itinerari de catifes amb textures diferents, senyalitzat amb plànols explicatius sobre els beneficis d'aquesta activitat.A fi de garantir la conservació de les instal.lacions, està prohibida l'entrada de gossos al recinte.

Adreça:
C Muntaner, 548
Districte:
Sarrià-Sant Gervasi
Barri:
Sant Gervasi - la Bonanova
Població:
Barcelona
Adreça
C Muntaner, 548

Telèfon

Informació:
010

Més informació

Web castellà:
http://goo.gl/YZ2px5
Web anglesa:
http://goo.gl/UsksyZ

Si vols fer una esmena sobre aquest equipament o entitat..fes-nos-la saber