Telefèric de Montjuïc

Tornar

Des del telefèric de Montjuïc es pot gaudir d'una vista impressionant de la ciutat de Barcelona i accedir a alguns dels equipaments més destacats de la muntanya.

El Telefèric de Montjuïc ofereix una vista panoràmica aèria de Barcelona des d’on es poden contemplar alguns dels edificis més emblemàtics de la ciutat, com la Sagrada Família o la Torre Agbar.

El telefèric disposa de tres parades en el seu trajecte. La primera està situada a l’avinguda de Miramar, al costat de l’estació del funicular de Montjuïc que comunica la muntanya amb el Paral·lel. Des d’aquest punt es poden visitar el Museu Nacional d’Art de Catalunya, la Fundació Miró, el Museu Etnològic, el Poble Espanyol, la zona de l’Anella Olímpica i el Museu Olímpic i de l’Esport.

Des de la segona parada, anomenada Mirador, es pot visitar el Mirador de l’Alcalde, una terrassa enjardinada amb una vista excepcional del port de Barcelona. A prop d’aquí també hi ha els Jardins de Mossèn Costa i Llobera, un dels jardins especialitzats en cactus i plantes suculentes més importants d’Europa.

La darrera parada és al Castell de Montjuïc, una antiga fortalesa militar de 1640 que actualment es pot visitar i acull activitats de tipus cultural i familiar.

Consulteu les ofertes disponibles per als usuaris del programa Gaudir Més.

Accessible per a persones amb discapacitat física

Titularitat:
Pública

Horaris

Altres

Gestionat per:
Empresa Telefèric de Montjuïc.

Uneix el parc de Montjuïc (av Miramar, entre el Viver de Tres Pins i camí del Castell al costat de l'estació superior del funicular de Montjuïc) amb el Mirador (Mirador de l'Alcalde, al costat de l'antic parc d'atraccions) i el Castell de Montjuïc.

Adreça:
Av Miramar, 20*30
Districte:
Sants-Montjuïc
Barri:
el Poble-sec
Població:
Barcelona
Adreça
Av Miramar, 20*30

Telèfon

Centraleta:
932987000 de TMB
Atenció al client:
902075027 de TMB

Si vols fer una esmena sobre aquest equipament o entitat..fes-nos-la saber