Per sortir sent un professional de la xocolata, s’elaboren diverses peces: una rajola, piruletes i classes de bombons diferents. Totes elles utilitzant les tècniques bàsiques de la pastisseria catalana: treball amb motlle, amb mànega pastissera, etc.
Horaris
Dies | Hores | Preus | Observacions | |
---|---|---|---|---|
11 maig i
25 maig |
a les 12.00 h |
Entrada general: 23.5 € |
Cal inscripció prèvia. Durada: 1:30 hora |
Altres
- Se celebra a:
- Museu de la Xocolata.
- Coordinat per:
- Institut de Cultura de Barcelona.
Gremi Provincial de Pastisseria de Barcelona - Museu de la Xocolata
- Adreça:
- Carrer del Comerç, 36
- Districte:
- Ciutat Vella
- Barri:
- Sant Pere, Santa Caterina i la Ribera
- Població:
- Barcelona
- Quan
- Des de 03/02/2024 al 25/05/2024
Adreça electrònica
- E-mail reserves:
- reserves@museuxocolata.cat
Si vols fer una esmena sobre aquesta activitat...fes-nos-la saber