En aquest taller s’elaboren piruletes de xocolata blanca, amb llet i negra, utilitzant una eina molt comuna en pastisseria: la mànega pastissera. Després, es poden decorar amb espècies, fruita seca i fruita, creant les piruletes més divertides i originals.
Horaris
Dies | Hores | Preus | Observacions | |
---|---|---|---|---|
1r diumenge del mes |
a les 10.30 h |
Entrada general: 19 €
(adults)
Entrada gratuïta pels membres del Club Super 3 presentant el carnet |
Cal inscripció prèvia. Durada: 90 minuts |
Altres
- Se celebra a:
- Museu de la Xocolata.
- Coordinat per:
- Institut de Cultura de Barcelona.
Gremi Provincial de Pastisseria de Barcelona - Museu de la Xocolata
- Adreça:
- Carrer del Comerç, 36
- Districte:
- Ciutat Vella
- Barri:
- Sant Pere, Santa Caterina i la Ribera
- Població:
- Barcelona
- Quan
- Des de 04/02/2024 al 09/12/2024
Telèfon
- Tel.:
- 932687878
Adreça electrònica
- E-mail reserves:
- reserves@museuxocolata.cat