Taller 'Iniciació al Tai-Txi'

Tornar

Professor/a: Canals, Marta

L'objectiu del taller és familiaritzar-nos i conèixer la Forma de 24 moviments de l'estil Yang per poder arribar a executar-la sols/soles quan i on es vulgui i així beneficiar-se de tot el que aporta en salut.

Des del punt de vista terapèutic, el Tai-Txi busca prevenir la malaltia, mantenir les defenses del cos, reforçar la pròpia energia interna –Txi o Qi- i evitar els desequilibris que ens produeix diàriament la societat en la qual vivim.

Tot el cos s’involucra i això ajuda a mantenir un bon estat de salut general. Ajuda a prevenir la deficiència renal, beneficia el sistema nerviós, respiratori, digestiu i circulatori. Manté en bones condicions els óssos, es flexibilitzen les articulacions, els músculs es tonifiquen i els lligaments es fan més elàstics. Millora l'equilibri, la memòria i redueix l'estrès. Practicar tai-txi pot alentir l’envelliment.

A través de la constància en la pràctica podem prevenir i millorar els estats d’angoixa, ansietat i depressió, essent un bon complement dels tractaments convencionals.

La pràctica del tai-txi no requereix cap equipament especial ni inclou moviments complicats. És una activitat pensada per a totes les persones, de les més joves a les més grans. Tan sols cal portar roba còmoda que permeti moure’s lliurement. Com les sessions es realitzaran a l’aire lliure és preferible venir amb un calçat adient amb el qual ens sentim estables i còmodes

Horaris

Altres

Se celebra a:
Centre Cívic Guinardó.
Inscripcions a:
Centre Cívic Guinardó.

Inscripcions, a partir del dilluns 111 de març a les 09.30 h

Presencialment: a la recepció del Centre Cívic Guinardó o per Internet: ajuntament.barcelona.cat/ccivics/guinardo

Centre Cívic Guinardó

Adreça:
Ronda del Guinardó, 113 - 133
Districte:
Horta-Guinardó
Barri:
el Guinardó
Població:
Barcelona
On
Centre Cívic Guinardó
Quan
Des de 04/04/2024 al 06/06/2024

Telèfon

Tel.:
934503987
Fax:
934503112

També et pot interessar...

Si vols fer una esmena sobre aquesta activitat...fes-nos-la saber