Taller 'Iniciació al lettering'

Tornar

A càrrec de Ángel Garrido

En aquest taller explorarem el fascinant món del lettering, una forma d’art que combina l’escriptura amb l’expressió artística. Durant aquesta experiència, descobrirem com transformar lletres en obres d’art plenes d’estil personalitat.

Sessió 1: Introducció i Diferenciació d'Estils Explorant el Món de l'Escriptura Creativa: Introducció al taller, explicació de les diferències entre cal·ligrafia, lettering i tipografia. Exemples visuals i discussió sobre la importància de cadascun.

Sessió 2: Iniciació al Brush Lettering Descobrint la Màgia dels Pinzells: Brush Lettering Introducció al lettering amb pinzell. Teoria sobre l'ús del pinzell, pràctica per a controlar la pressió i la velocitat. S'exploraran diferents tipus de pinzells i tintes que han de ser portats pels alumnes.

Sessió 3: Detalls i Floritures Elevant l'Estil: Agregant Detalls i Floritures Enfocament en tècniques decoratives, adorns i floritures. Com agregar elements estilitzats per a donar un toc únic a les composicions. Sessions

4: Projecte Final i Retroalimentació Desenvolupant el Mestratge: Projecte Final Els participants treballaran en un projecte final, aplicant totes les habilitats adquirides. Sessions per a la revisió i retroalimentació grupal

Horaris

Altres

Se celebra a:
Casal de Barri Espai Antoni Miró Peris.
Inscripcions a:
Casal de Barri Espai Antoni Miró Peris.

A partir 10/06 a casalbarrieamp.org o a l’EAMP

Casal de Barri Espai Antoni Miró Peris

Adreça:
Pl Carme Montoriol, 10
Districte:
Sant Martí
Barri:
el Camp de l'Arpa del Clot
Població:
Barcelona
On
Casal de Barri Espai Antoni Miró Peris
Quan
Des de 28/06/2024 al 19/07/2024

Telèfon

Tel.:
934507013

Web

Web inscripcions:
https://casalbarrieamp.org

També et pot interessar...