Taller 'Historia de l'art: el barroc, el rococó, el neoclassicisme, la il·lustració'

Tornar

Professor: Sivia Burdoy.

Farem un recorregut per la pintura, l'escultura i l'arquitectura de l'art barroc a Europa, i ens endinsarem en el Segle d'Or espanyol amb pintors de la talla de Diego Velázquez i Francisco de Zurbarán. Analitzarem com el Neoclassicisme va buscar l'equilibri i l'harmonia ideal de les formes clàssiques. Continuarem amb l'Impressionisme i observarem com aquest nou moviment pictòric trenca artísticament amb els moviments anteriors, intentant captar la fugacitat de la llum i juxtaposant colors purs en tocs fragmentats. Finalitzarem amb el Modernisme i la seva empremta a la nostra ciutat, amb pintors i arquitectes de renom com Ramon Casas i Antoni Gaudí.

Horaris

Altres

Se celebra a:
Centre Cívic Cotxeres de Sants.
Inscripcions a:
Centre Cívic Cotxeres de Sants.

Antics talleristes: Les domiciliacions bancàries, a partir del 19 de febrer. En efectiu o targeta, a partir del 26 de febrer. 

Nous talleristes: A partir del 29 de febrer, a les 9.30 h, tant si és per domiciliació com si és en efectiu, targeta o en línia.

Presencialment de dilluns a divendres, de 9.30 a 14 h. Tardes: de dilluns a dijous, de 16.30 a 19 h. En línia a la web, https://cotxerescasinet.inscripcionscc.com/


Centre Cívic Cotxeres de Sants

Adreça:
Carrer de Sants, 79*83
Districte:
Sants-Montjuïc
Barri:
Sants
Població:
Barcelona
On
Centre Cívic Cotxeres de Sants
Quan
Des de 10/04/2024 al 12/06/2024

Telèfon

Tel.:
932918701

També et pot interessar...

Si vols fer una esmena sobre aquesta activitat...fes-nos-la saber