‘Taller familiar: Territoris foto-gràfics’

Tornar

Art. Una activitat al voltant de l’exposició ‘Bernard Plossu. Paisatges catalans de Picasso’ orientada a infants a partir de 5 anys.

El Museu Picasso ens proposa una descoberta fotogràfica de l'entorn com a paisatge personal, inspirant-nos en l'obra de Bernard Plossu. Aquest artista va seguir els itineraris vitals de Picasso pels paratges catalans en una mena de «dietari fotogràfic» retratant indrets que, ara com ara, són essencials per a conèixer la riquesa artística de Pablo Picasso.

En aquest taller a càrrec de l’artista Món Casas recorrerem els voltants del Museu, buscant imatges que ens recordin l’obra de Picasso i les plasmarem amb la mirada pròpia de cadascuna de les persones participants en el taller.

  • Properes dates:
  • 4 de maig
  • 25 de maig

Més infomació.

Horaris

Altres

Se celebra a:
Museu Picasso.

Us proposem una descoberta fotogràfica de l'entorn com a paisatge personal, inspirant-nos en l'obra de Bernard Plossu. Aquest artista va seguir els itineraris vitals de Picasso pels paratges catalans en una mena de «dietari fotogràfic» retratant indrets que, ara com ara, són essencials per a conèixer la riquesa artística de Pablo Picasso.

De la mateixa manera que Plossu, en aquest taller recorrerem els voltants del Museu, buscant imatges que ens recordin l’obra de Picasso i les plasmarem amb la mirada pròpia de cadascuna de les persones participants en el taller.

Museu Picasso

Adreça:
Carrer de Montcada, 15 - 23
Districte:
Ciutat Vella
Barri:
Sant Pere, Santa Caterina i la Ribera
Població:
Barcelona
On
Museu Picasso
Quan
Des de 09/03/2024 al 25/05/2024

Telèfon

Centraleta:
93 256 30 00
Reserves:
93 256 30 22
Fax:
933150102

També et pot interessar...

Si vols fer una esmena sobre aquesta activitat...fes-nos-la saber