Professor/a: Zero Waste, BCN
En aquesta ruta gastronòmica, viatjarem per diferents racons al voltant de la mar Mediterrània, amb riquíssimes tradicions culinàries.
Aprendrem a fer pasta sense ou des de zero, per donar-li mil formes i farcits possibles. Descobrirem delícies com els variats mezze grecs, la o els divertits arancini d’Itàlia, que a més són una molt bona recepta d’aprofitament. També farem el tradicional cacik de Turquia, i un munt de salses, per amorosir qualsevol plat.
En aquest curs no farem servir carn, peix, ous ni làctics, seran receptes veganes. Treballarem amb ingredients de temporada i proximitat sempre que sigui possible.
Es recomana portar carmanyola per si sobra menjar, tot i que es tastarà allò que preparem a la classe.
Cal avisar si es té al·lèrgia a algun ingredient.
Horaris
Dies | Hores | Preus | Observacions | |
---|---|---|---|---|
Divendres excepte 6 desembre |
de 16.30 h a 19.30 h |
Entrada general: 38.6 €
+ suplement de 15 € per material.
Reducció i subvenció dels imports als cursos, informeu-vos en el mateix centre. |
Cal inscripció prèvia
Places limitades |
Altres
- Se celebra a:
- Centre Cívic Guinardó.
- Inscripcions a:
- Centre Cívic Guinardó.
Podreu realitzar les inscripcions on-line a partir del 16/09/2024
Centre Cívic Guinardó
- Adreça:
- Ronda del Guinardó, 113 - 133
- Districte:
- Horta-Guinardó
- Barri:
- el Guinardó
- Població:
- Barcelona
- Quan
- Des de 08/11/2024 al 13/12/2024
Telèfon
- Tel.:
- 934503987
Web
- Web inscripcions:
- https://guinardo.inscripcionscc.com/
- Web:
- https://ajuntament.barcelona.cat/ccivics/guinardo