Taller 'Cuina d'arreu del món' *NOU*

Tornar

A l’Illa de Santorini tenen un llegum especial que es fa servir per preparar la “fava”, una mena d’hummus a la grega que se serveix amb tàperes, ceba i llimona. A més, hi creixen uns

tomàquets molt especials amb els que es fan uns bunyols amb herbes per llepar-se’n els dits. Al Japó, a part dels famosíssims makis, es mengen molt sovint els onigiris, unes boles

d’arròs farcides i molt versàtils, ideals per endurnos per menjar fora ara que fa bon temps. En aquest taller, farem aquestes receptes i moltes més, per celebrar amb una festa de color i sabors l’arribada de la primavera. Inclús farem algun refresc amb flors! Recomanem portar carmanyola i, opcionalment, davantal.

Impartit per Zero Waste Bcn.

Horaris

Altres

Inscripcions a:
Centre Cívic Can Felipa.

Del 17 al 21 de març de 2025. Presencial de dilluns a divendres, matins de 10:00 a 14:00 i tardes de 17:00 a 20:00. Inscripció en línia a través del nostre web www.cccanfelipa.cat.

Se celebra a:
Centre Cívic Can Felipa.

Centre Cívic Can Felipa

Adreça:
Plaça de Josep Maria Huertas Claveria, 1
Districte:
Sant Martí
Barri:
el Poblenou
Població:
Barcelona
On
Centre Cívic Can Felipa
Quan
Des de 02/04/2025 al 23/04/2025

Telèfon

Tel.:
932563840

També et pot interessar...