Amb una prèvia explicació de l’arbre del cacau, del procés de fabricació i dels ingredients de la xocolata, s’aprendran les tècniques bàsiques per manipular la xocolata de la manera més divertida i dolça!
Horaris
Dies | Hores | Preus | Observacions | |
---|---|---|---|---|
Dissabte i diumenge |
a les 10.30 h |
Entrada general: 8.5 € |
Cal inscripció prèvia. Durada: 1 hora |
Altres
- Se celebra a:
- Museu de la Xocolata.
- Coordinat per:
- Institut de Cultura de Barcelona.
Gremi Provincial de Pastisseria de Barcelona - Museu de la Xocolata
- Adreça:
- Carrer del Comerç, 36
- Districte:
- Ciutat Vella
- Barri:
- Sant Pere, Santa Caterina i la Ribera
- Població:
- Barcelona
- Quan
- Des de 06/04/2024 al 26/05/2024
Adreça electrònica
- E-mail reserves:
- reserves@museuxocolata.cat
Si vols fer una esmena sobre aquesta activitat...fes-nos-la saber