Taller 'Anglès conversa'

Tornar

Professional: Marina Pettigrosso, d’Amiable Language Services

Observacions:  Nivell elemental-intermedi (A2-B1). Aquest taller porta impartint-se un trimestre.

Dirigit a persones que saben parlar en anglès, però necessiten refrescar l’idioma, guanyar fluïdesa i confiança. L’objectiu del taller és comprendre frases i idees d’un diàleg o text simple, comunicar-se en situacions bàsiques i quotidianes, escriure notes breus o textos més complexes. Durant el curs, conversarem sobre diferents temes de la vida en general, practicarem aspectes gramaticals i recordarem vocabulari de nivell bàsic amb la finalitat d’ajudar-te a mantenir una conversa fluida i anar ampliant vocabulari.

Horaris

Altres

Se celebra a:
Centre Cívic La Sagrera La Barraca.
Inscripcions a:
Centre Cívic La Sagrera La Barraca.

Renovacions: Del 20 de novembre al 9 de desembre. En línia a través de la pàgina: ajuntament.barcelona.cat/ccivics/lasagrera

De manera presencial al centre: de dilluns a divendres de 10 a 14 h i de 16 a 20.30 h i dissabtes de 10 a 13.30 h i de 16 a 19.30 h.

Inscripcions: A partir de l’11 de desembre fins al 19 de gener. Presencials al centre: de dilluns a divendres de 10 a 14 h i de 16 a 20.30 h Inscripcions en línia: a partir de les 10 h. A través de la pàgina: ajuntament.barcelona.cat/ccivics/lasagrera. Les inscripcions són nominals i cal estar registrat/ada com a usuari/ària de l’equipament. tancat. Inscripcions en línia: a partir de les 10 h (opció d’inscripcions obertes les 24 h).


Centre Cívic La Sagrera La Barraca

Adreça:
Carrer de Martí Molins, 29
Districte:
Sant Andreu
Barri:
la Sagrera
Població:
Barcelona
On
Centre Cívic La Sagrera La Barraca
Quan
Des de 16/01/2024 al 19/03/2024

Telèfon

Tel.:
933511702

També et pot interessar...

Si vols fer una esmena sobre aquesta activitat...fes-nos-la saber