Showcooking: "Una Izakaya mediterrània al Mercat" pel restaurant Alapar

Tornar

Acte ajornat

Ajornat. Pendent d'assignar nova data

Fa 10 anys que Jaume Marambio i Vicky Maccarone es van conèixer i 3 anys que van donar vida al seu propi projecte. Com el seu nom indica, A La Par simbolitza el camí que recorren junts, en paral·lel.

Aquest showcooking ens convida a viure una reinterpretació contemporània del concepte izakaya, on el producte de proximitat es treballa amb tècniques japoneses com el tall precís, l'escabetx, el marinat i la brasa. A través de plats icònics de la seva carta, com el fricandó amb secret de tonyina o el montadito de calamar amb papada ibèrica, veurem com Catalunya i el Japó es donen la mà en creacions saboroses, juganeres i plenes de matisos.

Horaris

Espai de Cuina

Adreça:
Pg Valldaura, 186*190
Districte:
Nou Barris
Barri:
la Guineueta
Població:
Barcelona
On
Espai de Cuina
Quan
14/06/2025

Telèfon

Inscripcions:
933504734 Inscripcions

També et pot interessar...