Projecció "La noche del cazador"

Tornar

José Luis Guerin ens presenta la idea del BOSC EN OMBRES en aquesta pel·lícula del cicle de cinema “El paisatge fílmic”.

L'única pel·lícula de Charles Laughton ens retorna com cap altra al sentiment del terror a la infantesa, de naturalesa diferent de la de l'adult. Per dur-la a terme, va demanar la col·laboració de Stanley Cortez, director de fotografia que coneixia de rodatges anteriors com a actor. Aliens a la il·luminació més realista pròpia dels anys cinquanta, Cortez i Laughton rescaten els llegats visuals de l'expressionisme alemany per tractar amb una originalitat commovedora el bosc nocturn i amenaçador dels malsons de la infantesa: un bosc poblat de boires i formes estranyes que pretén dramatitzar la pugna eterna entre la llum i l'ombra.

Títol original: The Night of the Hunter

Charles Laughton, 1955, EUA. VOSE

Gènere: thriller

Idioma original: anglès

Durada: 93 minuts.

Aquesta projecció anirà acompanyada d'un vídeo introductori del director de cinema i guionista José Luis Guerin, en el qual ens explicarà el perquè de la seva selecció i la relació que s'estableix entre el cinema i el paisatge en aquest film i temàtica.

Horaris

Altres

Se celebra a:
CaixaForum Barcelona.
Activitats relacionades de l'exposició::
Exposició "Horitzó i límit. Visions del paisatge'.

CaixaForum Barcelona

Adreça:
Avinguda de Francesc Ferrer i Guàrdia, 6*8
Districte:
Sants-Montjuïc
Barri:
la Font de la Guatlla
Població:
Barcelona
On
CaixaForum Barcelona
Quan
29/06/2024

Telèfon

Informació:
934768600

També et pot interessar...