Platja de la Mar Bella

Tornar

Situada a llevant del litoral, és una de les platges que es va crear aprofitant la remodelació urbanística del litoral que es va fer l'any 1992 amb motiu dels Jocs Olímpics.

Els usuaris de la platja de la Mar Bella són majoritàriament residents al districte de Sant Martí, que és al qual pertany aquesta platja, que compta amb un públic fidel i nombrós. La platja de la Mar Bella disposa d’un espai dedicat a platja naturista. A prop de l’espigó de Bac de Roda hi ha una àrea de jocs infantils i una de vòlei. Altres equipaments d’oci que trobareu a la platja de la Mar Bella són una cistella de bàsquet, una àrea de monopatí i una taula de ping-pong situada a la part superior del Passeig Marítim, a prop del pavelló esportiu de la Mar Bella. A l’extrem de ponent de la platja hi ha una base nàutica on es fan activitats relacionades amb el mar.

Accessible per a persones amb discapacitat física

Titularitat:
Pública

Consulteu sobre el mapa el nivell d'ocupació de cada platja.

Des del 30 de juliol de 2022 queda prohibit fumar a les platges de Barcelona. S'exceptua d'aquesta prohibició l'espai ocupat per les "guinguetes-bar" de temporada instal·lades a la sorra.

Adreça:
Passeig Marítim de la Mar Bella, 104
Districte:
Sant Martí
Barri:
Diagonal Mar i el Front Marítim del Poblenou
Població:
Barcelona
Adreça
Passeig Marítim de la Mar Bella, 104