Park Güell

Tornar

  • None
  • None
  • None
  • None
  • None
  • None
  • None

El Park Güell és una de les grans obres arquitectòniques d'Antoni Gaudí.

El Park Güell és una de les obres més emblemàtiques d’Antoni Gaudí, el somni d’un geni que ha esdevingut un dels símbols de la ciutat. Amb més de cent anys d’història, va ser un encàrrec que Eusebi Güell va fer a Gaudí perquè construís una urbanització per a famílies benestants. Güell volia recrear els parcs residencials britànics i, per aquest motiu, el va anomenar Park Güell, en anglès.

El projecte d’urbanització va deixar pas a un gran jardí privat, que Güell cedia per a actes públics, mentre començava a aparèixer a les guies turístiques de Barcelona com un dels punts d’atracció de la ciutat. Els hereus d’Eusebi Güell van oferir l’espai a l’Ajuntament i l’any 1926 es va obrir com a parc municipal.

El parc va ser reconegut com a monument artístic l’any 1969 i va ser declarat Patrimoni Cultural de la Humanitat per la UNESCO el 1984.

Consulteu les ofertes disponibles per als usuaris del programa Gaudir Més.

Accessible per a persones amb discapacitat física

Titularitat:
Pública

Horaris

La compra d'entrades per visitar el Park Güell es pot realitzar durant els tres mesos previs a la visita, escollint la data i la franja horària. Els grups de més de 10 persones, cal que es registrin prèviament al web i reservin les entrades.

Les reserves són per franja horària natural i es pot entrar al Park fins a 30 minuts després de l'hora d'inici de la franja assignada. No es permetrà l'accés un cop superada la franja horària i no es tindrà dret a la devolució de l'import de l´entrada.

Les persones que s'inscriguin a Gaudir+BCN poden tenir una entrada diaria per visitar el Park Güell,. Aquesta inscripció és gratuïta i es pot demanar presencialment a través de l’Oficina d’Atenció Ciutadana demanant cita prèvia trucant al 010 o mitjançant el portal bcn.cat; o si es consta al padró de Barcelona també es pot fer a través de l’Oficina Virtual de Tràmits  https://seuelectronica.ajuntament.barcelona.cat/oficinavirtual/ca/tramit/20100001515.

Per arribar de la manera més còmoda i pràctica al Park Güell es recomanen diferents accessos: el de Carretera del Carmel, 23 (on també hi ha l'aparcament per a autocars), el del carrer de Larrard (entrada per lateral carrer Olot) i els de l'Avinguda del Santuari de Sant Josep de la Muntanya i Baixada de la Glòria, als quals s'hi accedeix per escales mecàniques. No es recomana arribar al Park Güell amb vehicle privat, la major part de l'estacionament al voltant del parc és àrea verda exclusiva per residents. Els visitants que arribin en vehicle privat tenen a la seva disposició l’aparcament BSM Travessera de Dalt – Park Güell.  Es recomana  reserva prèvia .

Adreça:
Carrer d'Olot, 7
Districte:
Gràcia
Barri:
la Salut
Població:
Barcelona
Adreça
Carrer d'Olot, 7

Telèfon

Tel.:
010
Informació:
934091831 de dilluns a diumenges de 9 h a 21 h

Més informació

Web castellà:
https://link.bcn.cat/ePG
Web anglesa:
https://link.bcn.cat/aG