El Park Güell

Tornar

  • None
  • None
  • None
  • None
  • None

El Park Güell, una de les obres més emblemàtiques d'Antoni Gaudí, és un recinte monumental únic al món.

Més que un parc, és un símbol de Barcelona. El Park Güell, una de les obres més emblemàtiques d’Antoni Gaudí, és únic al món perquè va ser concebut com un recinte monumental on l’entorn natural és inseparable dels elements arquitectònics.

La seva singularitat va ser reconeguda l’any 1969, quan va ser declarat monument historicoartístic d’interès nacional i, sobretot, el 1984, en ser declarat patrimoni de la humanitat per la UNESCO.

La seva consideració com a espai monumental de reconeixement internacional no li resta importància com a parc públic, equipat amb totes les instal·lacions i els serveis que el fan adequat per a l’esbarjo del veïnat i de tots els visitants en general.

Des que es va acabar la rehabilitació integral que se’n va fer l’any 2006, hi ha un servei de guia amb el qual es facilita el coneixement del parc a les persones amb discapacitat visual i auditiva.

Accessible per a persones amb discapacitat física

Titularitat:
Pública

Horaris

La compra d'entrades per visitar la zona monumental es pot realitzar durant els tres mesos previs a la visita, escollint la data i la franja horària. Els grups de més de 10 persones, cal que es registrin prèviament al web i reservin les entrades.

Les reserves són per franja horària natural i es pot entrar al Park fins a 30 minuts després de l'hora d'inici de la franja assignada.No es permetrà l'accés un cop superada la franja horària i no es tindrà dret a la devolució de l'import de l´entrada.

Les persones que s'inscriguin a Gaudir+BCN poden tenir una entrada diaria per visitar la zona monumental del Park, fer una ruta guiada un cop a l'any per diversos espais de la ciutat i rebre un butlleti amb propostes culturals trimestralment. Aquesta inscripció és gratuïta i es pot demanar a les oficines d'atenció ciutadana de l'Ajuntament de Barcelona. Cal demanar cita prèvia a travès del 010 o mitjançant el Portal de tràmits

Per arribar de la manera més còmoda i pràctica a la Zona Monumental es recomanen tres accessos: el del carrer de Larrard (entrada principal), el de la carretera del Carmel, núm. 9, on també hi ha l'aparcament per a autocars turístics, i un tercer, el del passatge de Sant Josep de la Muntanya, al qual s'hi accedeix per escales mecàniques.

Adreça:
Carrer d'Olot, 7
Districte:
Gràcia
Barri:
la Salut
Població:
Barcelona
Adreça
Carrer d'Olot, 7

Telèfon

Tel.:
010
Informació:
934091831 (de dilluns a diumenges de 9 h a 21 h)

Més informació

Web castellà:
https://link.bcn.cat/ePG
Web anglesa:
https://link.bcn.cat/aG

Si vols fer una esmena sobre aquest equipament o entitat..fes-nos-la saber

Comparteix