Parc d'Atraccions del Tibidabo

Tornar

El Parc d'Atraccions del Tibidabo ofereix una mirada privilegiada de la ciutat així com atraccions i activitats per a tota la família.

El Parc d’Atraccions Tibidabo és un indret màgic i emblemàtic de la ciutat. És un parc centenari i un dels més antics del món. En constant evolució, té atraccions per a totes les edats, espectacles de primera línia i animació itinerant que converteix la ruta d’atracció en atracció en un espectacle més del parc.

El parc també posa a disposició dels seus visitants diferents serveis com centres de restauració i zones de pícnic.

El Camí del Cel del Tibidabo, a 500 metres d’alçada, ofereix les millors vistes de la ciutat i, en un dia clar, és possible veure la serralada de l’illa de Mallorca.

Algunes de les atraccions històriques com els miralls, la Talaia, l’avió del 1928 o el Museu d’Autòmats ja formen part de la memòria de la ciutat.

Titularitat:
Pública

Horaris

L'obertura de les atraccions es realitza de forma progressiva:

  • A partir de les 11 h podràs gaudir del Giradabo, Talaia, Avió, Carrusel, Miramiralls, Crash Cars, Virtual Express, Globus, Diavolo, Piratta i Muntanya Russa.
  • A partir de les 12 h podràs gaudir de la resta de les atraccions.

Com arribar-hi: Funicular Cuca de Llum, Bus T2C des de plaça Kennedy, Bus T2A des de Plaça Catalunya, Bus llançadora T2B(parada aparcament Tibidabo-Vall d'Hebron)

Adreça:
Plaça del Tibidabo, 3
Districte:
Sarrià-Sant Gervasi
Barri:
Vallvidrera, el Tibidabo i les Planes
Població:
Barcelona
Adreça
Plaça del Tibidabo, 3

Telèfon

Tel.:
932117942

Si vols fer una esmena sobre aquest equipament o entitat..fes-nos-la saber