Oficina d’Accés a la Formació Professional - Consorci d'Educació de Barcelona

Tornar

Cal demanar cita prèvia, excepte per a temes d’informació general.

El Consorci d’Educació crea l’Oficina d’Accés a la Formació Professional com una finestreta única on adreçar-se per informar-se i realitzar qualsevol gestió relacionada amb l’accés a aquests ensenyaments i també a la resta d’estudis postobligatoris. Es podrà rebre informació de l’oferta i dels procediments d’accés i es farà l’acompanyament a l’alumnat durant tot el procés.

S’informarà de com realitzar els tràmits necessaris per a l’accés a l’itinerari escollit, sigui quin sigui el punt de partida acadèmic del jove o adult. Es donarà així una informació de qualitat, amb l’afegit que s’acompanyarà l’alumnat interessat en el seu itinerari formatiu i en procediments com la preinscripció i la matrícula. També s’oferirà acompanyament en tràmits com l’homologació de títols, per cursar reclamacions, per a la tramitació i resolució de beques...

El públic a qui va dirigida és alumnat que des de qualsevol punt del seu itinerari formatiu vulgui accedir als ensenyaments postobligatoris no universitaris.

El web fp.edubcn.cat també incorpora una eina de cerca dels estudis de formació professional que permet fer recerca d’aquells que més s’adeqüen a l’alumne a través de paraules clau que responen als seus interessos. A partir d’aquestes paraules clau, el cercador suggereix diferents titulacions vinculades als interessos escollits.

Així, les diferents titulacions apareixen organitzades per nivells i dins dels 11 àmbits professionalitzadors en què s’estructura la formació professionalitzadora a Barcelona. Si l’alumne vol saber més de cada estudi, pot seguir aprofundint a través del web Tria Educativa.

Titularitat:
Pública

Horaris

Oficina d’Accés a la Formació Professional -

Adreça:
Carrer del Rosselló, 87 - 91
Districte:
Eixample
Barri:
la Nova Esquerra de l'Eixample
Població:
Barcelona
Oficina d’Accés a la Formació Professional -
Adreça
Carrer del Rosselló, 87 - 91

Si vols fer una esmena sobre aquest equipament o entitat..fes-nos-la saber