Llums de Nadal a Barcelona 2022

Tornar

Enllumenat. Cada tarda, centenars de carrers i places s’il·luminen per encendre la màgia del Nadal a Barcelona.

Barcelona continua millorant la qualitat de la il·luminació dels carrers principals de la ciutat afegint-hi noves vies i fent possible que centenars de carrers i places es vesteixin de Nadal.

Aquest any, s'han afegit 4 quilòmetres més d'enllumenat nadalenc als carrers Balmes, ronda de Sant Pere, Aragó i Gran Via de les Corts Catalanes, així com en altres vies del Pla de Barris i d'indrets on hi ha en marxa obres de llarga durada.

És el cas dels carrers adjacents a la via Laietana i Sant Pere Més Alt; Consell de Cent (entre Viladomat i Aribau); Rocafort (entre l’avinguda de Josep Tarradellas i l’avinguda de Roma); carrer de Girona (entre l’avinguda Diagonal i la gran via de les Corts Catalanes); carrer de Villarroel (entre el carrer de Provença i la gran via de les Corts Catalanes) i la ronda de Sant Antoni (entre el carrer del Comte d’Urgell i la plaça de la Universitat).

A més, es continua il·luminant la plaça d’Urquinaona, l’avinguda del Paral·lel i la via Laietana; els dissenys de l'Estudi Arola continuaran decorant la plaça de Catalunya, Aragó i la Gran Via de les Corts Catalanes. Tots els mercats de Barcelona també es tornaran a vestir de Nadal.

Aquest any, Barcelona ha fet un pas més cap a l'estalvi energètic i ha reduït en 42 hores l’horari de l’enllumenat nadalenc, d'acord amb les patronals del comerç i la restauració.

Horaris

Altres

Organitzat per:
Ajuntament de Barcelona.

Aquest any, s'han afegit 4 quilòmetres més d'enllumenat nadalenc als carrers Balmes, Ronda Sant Pere, Aragó i Gran Via de les Corts Catalanes, així com en altres vies del Pla de Barris i d'indrets on hi ha en marxa obres de llarga durada.

És el cas dels carrers adjacents a la Via laietana i Sant Pere més alt. També s'ha il•luminat el carrer del Consell de Cent (entre Viladomat i Aribau); Rocafort (entre l’avinguda de Josep Tarradellas i l’avinguda de Roma); carrer de Girona (entre l’Avinguda Diagonal i la Gran Via de les Corts Catalanes); carrer de Villarroel (entre el carrer de Provença i la Gran Via de les Corts Catalanes) i la ronda de Sant Antoni (entre el carrer del Comte Urgell i la plaça de la Universitat).

També es continua il•luminant la plaça Urquinaona, l’avinguda del Paral•lel i la Via Laietana; els dissenys de l'Estudi Arola seguiran adornant la plaça Catalunya, Aragó i la Gran Via de les Corts Catalanes; i tots els Mercats de Barcelona també es tornaran a vestir de Nadal.

Aquest any, Barcelona ha fet un pas més cap a l'estalvi energètic i ha reduït en 42 hores l’horari de l’enllumenat nadalenc, d'acord amb les patronals del comerç i la restauració.

La col•laboració de l’Ajuntament de Barcelona amb les entitats comercials de la ciutat fa possible que s’ornamentin centenars de carrers i places.


Horari de funcionament:

- De diumenge a dijous, ambdós inclosos, des de les 17:30 hores fins a les 22:00 hores

- Els divendres i dissabtes de les 17:30 hores fins a les 23:00 hores

*Dijous 24 de novembre, dia de la festa d’encesa, de les 18.30 hores fins les 24 hores


Dies extraordinaris:

  • - Dies 31 de desembre de 2022 i 5 de gener de 2023, de 17:30 a 01:00 hores

A tota la ciutat

Districte:
Ciutat Vella
Població:
Barcelona
On
A tota la ciutat
Quan
Des de 24/11/2022 al 06/01/2023

També et pot interessar...

Si vols fer una esmena sobre aquesta activitat...fes-nos-la saber