Il·luminació ornamental nadalenca a Barcelona

Tornar

  • None
  • None
  • None
  • None
  • None
  • None
  • None
  • None
  • None

Tradicions. La plaça de Catalunya, la Gran Via i el carrer d’Aragó estrenen nova il·luminació aquest Nadal.

Barcelona estrena aquest Nadal una nova il·luminació de disseny a la plaça de Catalunya, a la Gran Via i al carrer d’Aragó. En total, hi haurà gairebé quatre-cents trams de carrer il·luminats, gràcies a la col·laboració dels comerciants dels barris de la ciutat.

Enguany s’estrena un nou concepte d’il·luminació nadalenca. Amb la voluntat de reivindicar-se com a ciutat del disseny, la plaça de Catalunya, la Gran Via i el carrer d’Aragó lluiran nous motius nadalencs ideats per l’Estudi Antoni Arola, més innovadors i propers.

A més, per primera vegada, la ronda de Sant Pere tindrà llums de Nadal i se sumarà així a les vies il·luminades per primer cop en els darrers anys, com la via Laietana, la plaça d’Urquinaona o el carrer de Balmes. Els 39 mercats municipals també tornaran a il·luminar-se.

Per segon any consecutiu, l’Ajuntament ha incrementat un 24% la inversió en la il·luminació nadalenca. Així, es millorarà la qualitat de la il·luminació dels principals carrers del centre, s’il·luminaran noves vies i es consolidaran les iniciatives posades en marxa durant els darrers dos anys.

Més enllà d’això, la col·laboració amb les entitats comercials de la ciutat fa possible que centenars de carrers i places s’ornamentin.

Horaris

Altres

Organitzat per:
Ajuntament de Barcelona.


Barcelona estrena aquest Nadal una nova il·luminació de disseny a plaça Catalunya, a Gran Via i al carrer Aragó. En total, hi haurà gairebé quatre-cents trams de carrer il·luminats, gràcies a la col·laboració dels comerciants dels barris de la ciutat.

Enguany s'estrena un nou concepte d'il·luminació Nadalenca? Amb la voluntat de reivindicar-se com a ciutat del disseny, la plaça Catalunya, la Gran Via i el carrer Aragó lluiran nous motius nadalencs ideats per l'Estudi Antoni Arola, més innovadors i propers. A més, per primera vegada, la Ronda Sant Pere tindrà llums de Nadal i se sumarà així a les vies il·luminades per primer cop en els darrers anys, com la Via Laietana, la plaça Urquinaona o el carrer Balmes. Els 39 mercats municipals també tornaran a il·luminar-se.

Per segon any consecutiu, l’Ajuntament ha incrementat un 24% la inversió en la il·luminació nadalenca. Així, es millorarà la qualitat de la il·luminació dels principals carrers del centre, s'il·luminaran noves vies i es consolidaran les iniciatives posades en marxa durant els darrers dos anys. Més enllà d'això, la col·laboració amb les entitats comercials de la ciutat fa possible que centenars de carrers i places s'ornamentin. Aquest 2021, s'ha consolidat el nou model de contractació impulsat l'any passat, i al qual s'han apuntat 17 entitats comercials.

 

A tota la ciutat

Districte:
Ciutat Vella
Població:
Barcelona
On
A tota la ciutat
Quan
Des de 24/11/2021 al 06/01/2022

També et pot interessar...

Si vols fer una esmena sobre aquesta activitat...fes-nos-la saber

Comparteix