Fira de Nadal de la Sagrada Família

Tornar

Fires. El mercat nadalenc de més tradició a l’Eixample.

La Fira de Nadal de la Sagrada Família reuneix més de 150 parades on hi podreu trobar d’avets, guarniments, pessebres i figures de Nadal, així com regals, artesania, roba, bijuteria, torrons, formatges, embotits, llaminadures, castanyes i xurros.

Enguany, e la plaça de la Sagrada Família hi haurà unes instal·lacions lumíniques que dinamitzaran el passeig. Una composició de diverses estructures que simbolitzen l’arribada dels Reis guiats per l’estel i que permetran als visitants passejar entre elles i observar-los des de diferents perspectives.

Horaris

La fira de Nadal de la Sagrada Família és el mercat nadalenc de més tradició a l’Eixample i, cada any des dels anys 60, reuneix un interessant grup de parades d’avets, guarniments, pessebres i figures de Nadal, així com regals, artesania, torrons, formatges, embotits, roba, bijuteria, llaminadures, castanyes i xurros.

Enguany es podrà gaudir a la plaça de la Sagrada Família d’unes instal·lacions lumíniques que dinamitzaran el passeig per la fira. Una composició de diverses estructures que simbolitzen l’arribada dels Reis guiats per l’estel i que permetran als visitants passejar entre elles i observar-los des de diferents perspectives.

Plaça Sagrada Familia

Adreça:
Pl Sagrada Família, 1
Districte:
Eixample
Barri:
la Sagrada Família
Població:
Barcelona
On
Plaça Sagrada Familia
Quan
Des de 25/11/2023 al 23/12/2023

També et pot interessar...

Si vols fer una esmena sobre aquesta activitat...fes-nos-la saber