Fira de Barcelona

Tornar

Fira de Barcelona és una de les institucions firals més importants d'Europa per la seva activitat, recintes, experiència i lideratge.

Fira de Barcelona és una de les institucions firals més importants d’Europa per la seva activitat, recintes, experiència i lideratge. Constituïda el 1932, la Fira organitza i acull cada any salons i congressos que abasten els principals sectors de l’economia, a més de nombrosos esdeveniments de caràcter corporatiu, social i cultural. Compta amb dos grans recintes i ofereix a expositors, organitzadors i visitants tots els recursos d’una entitat moderna i eficient.

Fira és avui una de les més importants organitzacions firals d’Europa. El seu prestigi internacional va estretament lligat a Barcelona, ciutat amb més d’un segle de tradició firal.

Accessible per a persones amb discapacitat física

Titularitat:
público - privada

Fira de Barcelona és una de les institucions firals més importants d'Europa per la seva activitat, recintes, experiència i lideratge.Constituïda el 1932, organitza i acull cada any salons i congressos que abasten els principals sectors de l'economia, a més de nombrosos esdeveniments de caràcter corporatiu, social i cultural. Compta amb dos grans recintes i ofereix a expositors, organitzadors i visitants tots els recursos d'una entitat moderna i eficient.

Fira és avui una de les més importants organitzacions firals d'Europa. El seu prestigi internacional va estretament lligat a la marca Barcelona, ciutat amb més d'un segle de tradició firal.

Adreça:
Avinguda de la Reina Maria Cristina, 2*16
Districte:
Sants-Montjuïc
Barri:
el Poble-sec
Població:
Barcelona
Adreça
Avinguda de la Reina Maria Cristina, 2*16

Telèfon

Tel.:
902 233 200
Centraleta:
93 233 20 00

Si vols fer una esmena sobre aquest equipament o entitat..fes-nos-la saber