Festival "Enfocats 2024. Col•lapse Ambiental": Dates

Tornar

A la 14a Edició del Festival Enfocats posem el focus en un tema urgent i que ens afecta directament a tots i totes: LA CRISI AMBIENTAL.

El canvi climàtic és una preocupació creixent que té repercussió a tots els racons del planeta. La crisi ambiental és ja un problema urgent, estem a punt del col·lapse, cal fer una gestió justa que requereix una acció col·lectiva de governs, empreses, organitzacions no governamentals i ciutadans i ciutadanes de tot el món. Calen polítiques estatals i mundials que cuidin i protegeixin la vida; aquest és el reclam que hem de fer de manera conjunta i organitzada. Només mitjançant un esforç conjunt i coordinat podrem revertir les injustícies climàtiques actuals, per construir un futur més sostenible per a les pròximes generacions.

Des del Pati Llimona, a través de la denúncia i la visibilització de problemàtiques locals i mundials, volem aportar el nostre granet de sorra en aquest despertar de consciències, per fomentar una futura acció ciutadana. Els desafiaments ambientals són diversos i complexos, i és per això que en aquesta edició volem oferir-vos un espai de reflexió, on repensar juntes noves narratives que comportin un canvi fonamental en la manera de com consumim i com ens relacionem amb la terra i amb tot el que ella produeix. A través de les exposicions i diferents activitats com xerrades, tallers, projeccions i taules rodones, ens sumem a lluita per la millora del medi ambient on participaran també activistes i col·lectius reconeguts per les seves accions reivindicatives.

Exposicions fins al 15 de juny.

Altres

Se celebra a:
Centre Cívic Pati Llimona.

Centre Cívic Pati Llimona

Adreça:
Carrer del Regomir, 3
Districte:
Ciutat Vella
Barri:
el Barri Gòtic
Població:
Barcelona
On
Centre Cívic Pati Llimona
Quan
Des de 25/04/2024 al 17/05/2024

Telèfon

Tel.:
932566100

També et pot interessar...

Si vols fer una esmena sobre aquesta activitat...fes-nos-la saber