Dates de festa major

Tornar

Es celebrarà en un format reduït, amb reserva prèvia i activitats en 'streaming'.

Enguany la Festa de La Salut serà diferent, però no per això menys participativa. El tret de sortida serà divendres 18 de setembre amb el Pregó que faran la Clàudia Cardoner i la Sònia Barí, infermera i metgessa del CAP Larrard, respectivament; l´actuació de La Batucargol i l´espectacle de MusicaActiva. Aquests actes es faran al Park Güell.

Fins el 20 de setembre hi haurà concerts a diferents espais (La Miranda, Pl. Lesseps...) i portes obertes a l´Espai Quiró i al Santuari de Sant Josep de la Muntanya.

La festa també es portarà a les cases de la gent gran del barri, on diferents persones els ajudaran a guarnir el seu balcó.

La traca final del dia 20, a la qual es podrà assistir amb reserva prèvia, acomiadarà les festes de La Salut 2020.

Reserva prèvia i streaming

En el cas de les activitats presencials, totes les persones que hi vulguin assistir, hauran de fer la reserva obligatòria a través d´aquest enllaç

Per assistir als actes del dia 18 (pregó, actuació de la Batucargol i l´espectacle de MúsicaActiva) i altres esdeveniments al Casal de Barri La Miranda, caldrà fer també reserva prèvia a través d´aquest enllaç. Igualment, es retransmetrà per streaming pel canal de youtoube de Salutem Accions Comunitàries.

Per als esdeveniments al Casal de Barri de La Miranda, es farà un concurs perquè el veïnat pugui guanyar entrades pels concerts que es realitzaran en petit comitè. També es retransmetran en streaming pel facebook de l´Associació de La Miranda.

Programa d'activitats

carrers del barri de la Salut

Adreça:
Av Mare de Déu de Montserrat, 5
Districte:
Gràcia
Barri:
la Salut
Població:
Barcelona
On
carrers del barri de la Salut
Quan
Des de 18/09/2020 al 20/09/2020

Si vols fer una esmena sobre aquesta activitat...fes-nos-la saber

Comparteix