Espai Konsulta'm - Centre Cívic Trinitat Vella

Tornar

Degut al tancament del Centre de Vida Comunitària Trinitat Vella de Sant Andreu el punt Konsulta'm s'ha traslladat fins a nou avís al al Centre Cívic Trinitat Vella (C. Foradada, 36) en el mateix horari

L’espai “Konsulta’m” és un servei de suport psicològic adreçat a adolescents i joves per detectar i atendre de forma preventiva el patiment psicològic i els problemes de salut mental del jovent. L’espai també ofereix assessorament als professionals que treballen amb grups d’adolescents o de joves.

El servei obre una tarda a la setmana en un casal o un espai de proximitat amb activitats juvenils i atén els adolescents i joves, d’entre 12 i 22 anys, que necessiten una resposta especialitzada, àgil i immediata. S’hi pot accedir sense derivació ni cita prèvia.

L’espai “Konsulta’m” s’adreça també a professionals que treballen amb grups d’adolescents o de joves que necessiten assessorament sobre casos o situacions concretes que es poden trobar durant l’exercici de la seva tasca professional diària.

Titularitat:
Pública

Horaris

Espai Konsulta'm -

Adreça:
Carrer de la Foradada, 36 - 38
Districte:
Sant Andreu
Barri:
la Trinitat Vella
Població:
Barcelona
Espai Konsulta'm -
Adreça
Carrer de la Foradada, 36 - 38

Telèfon

Tel.:
652 588 686

Si vols fer una esmena sobre aquest equipament o entitat..fes-nos-la saber