Festival Dart 2022

Tornar

Documental d’art. El festival s’endinsa en les biografies i en les creacions d’artistes imprescindibles per entendre l’art dels nostres temps.

Del 24 al 30 de novembre, Barcelona acull la sisena edició del Festival de Cinema Documental sobre Art Contemporani Dart 2022.

Dart és el punt de trobada entre el cinema, l’art contemporani i el gran públic a Espanya i Amèrica Llatina, a través de documentals sobre fotografia, comissariat d’art, pintura, performance, arquitectura i moviments artístics. Tot plegat amb una atenció especial als artistes, als seus processos de creació i a les històries que hi ha darrere dels seus treballs.

Enguany, el festival presenta 23 documentals -12 dels qual són estrenes a Espanya-, una acurada oferta que combina novetats cinematogràfiques per a les projeccions presencials a Barcelona amb una selecció de títols destacats d’altres edicions que es podran veure en línia a Filmin fins a l'11 de desembre.

Els enfocaments són molt diversos: biopics, projectes d’arts visuals produïts per a un lloc específic o un temps determinat, exposicions o esdeveniments rellevants de la història de l’art contemporani, des de l’eclosió avantguardista de principis del segle XX fins a l’actualitat.

De manera paral·lela, la programació inclou activitats educatives i divulgatives, com a xerrades, visites a galeries d’art, exposicions, Q&A i debats.

Podeu consultar la programació completa al web del festival.

Dart és el punt de trobada entre el cinema i l’art a Espanya i América Llatina. És el primer festival de cinema documental dedicat a l’art contemporani el principal objectiu del qual és entrellaçar la cultura i el coneixement amb el gran públic, i ho fa a través de documentals sobre fotografia, comissariat d’art, pintura, performance, arquitectura, moviments artístics i, en general, sobre art contemporani, prestant especial atenció als artistes, els seus processos de creació i les històries que hi ha darrere dels seus treballs.

Els enfocaments són molt diversos: biopics, projectes d’arts visuals produïts per a un lloc específic o un temps determinat, exposicions o esdeveniments rellevants de la història de l’art contemporani, des de l’eclosió avantguardista de principis del segle XX fins a l’actualitat. De manera paral·lela, la programació inclou activitats educatives i divulgatives, com a xerrades, visites a galeries d’art, exposicions, Q&A i debats.


Dart presencial:

Del 24 al 30 de novembre es celebra a la Sala Phenomena, Cinemes Girona i MACBA.

Dart online a Filmin:

Del 24 a l'11 de desembre al canal oficial de Dart Festival.


Consulteu la programació aquí: https://dart-festival.com/ca/programacion/

Sala Phenomena Experience

Adreça:
C Sant Antoni Maria Claret, 168
Districte:
Eixample
Barri:
la Sagrada Família
Població:
Barcelona
On
Sala Phenomena Experience
Quan
Des de 24/11/2022 al 11/12/2022

Telèfon

Tel.:
931184531

També et pot interessar...

Si vols fer una esmena sobre aquesta activitat...fes-nos-la saber