Curs de cuina xinesa: cuina de primavera

Tornar

La Fundació Institut Confuci de Barcelona presenta un nou projecte gastronòmic, amb què podràs  viatjar a la Xina a través dels seus sabors

De la mà de  Wenbin Peng, natural de Hunan, experimentat cuiner i sommelier, realitzaràs un recorregut per la gastronomia del nord i el sud de la Xina, aprendràs les tècniques de cuinat i preparació d'aliments, descobriràs nous sabors i ingredients i prepararàs plats que podràs reproduir a casa. 

El curs és  totalment participatiu i inclou una  degustació dels plats cuinats al final de cada sessió. 

Dedicarem aquest curs a la  cuina xinesa de primavera: fresca, rica i plena de color, on les verdures, les hortalisses i els brots prenen el protagonisme, ja sigui com a plat principal o com a acompanyament per a carns i peixos.

Horaris

Altres

Hi col.labora:
Mercat Boqueria - Sant Josep.
Se celebra a:
Espai Boqueria.
Organitzat per:
Fundació Institut Confuci de Barcelona.

Mercat Boqueria - Sant Josep - Espai Boqueria

Adreça:
C Rambla, 89*LB
Districte:
Ciutat Vella
Barri:
el Raval
Població:
Barcelona
On
Mercat Boqueria - Sant Josep - Espai Boqueria
Quan
Des de 28/04/2025 al 26/05/2025

Telèfon

Tel.:
934132303

També et pot interessar...