Sons de Ciutat | Edició primavera

Tornar

Música en viu. Cada dissabte, concerts de petit format als carrers, places, comerços i mercats.

Sons de Ciutat és un programa de música en viu a tots els districtes, barris i eixos comercials de Barcelona.

L’edició de primavera se celebra del 4 de febrer al 25 de març. Cada dissabte, a les 12 h, gaudirem de concerts gratuïts de 18 formacions d’estils musicals molt diversos, com ara el jazz, el rock, la música urbana, la clàssica o l’electrònica, a tots els districtes de la ciutat.

Consulteu la programació completa al web de Sons de Ciutat.

Horaris

A partir del 4 de febrer i fins al 25 de març, 18 formacions actuaran als 10 districtes. Les actuacions seran els dissabtes a les 12 del migdia.

Ariox (Pop), Bella Quartet (Vent), Carlota Flanêur (Pop), Carmen i Maria (Jazz flamenc), Corcs Drum & Organ (Jazz), Galgo Lento (Pop), Gigi MacFarlane (Soul), Habla de mí en presente (Tecno-rumba), Irene Reig (Jazz), Lauren Nine (Rap), Luar (Bossa, samba), Nick June (Indie, folk, rock), One Fits All (Jazz fusió), Pablo Martín Trio (Jazz), Pau Lebowski (Pop, jazz), Paula Peso (Funk, soul, música urbana), Potenza Quartet (Corda), Quartet Altair (Flamenc, música llatina)

Els concerts de primavera són propostes de l’Afluent, Coincidències, el Conservatori del Liceu, Quesoni i Taller de Músics.

Graella programació primavera 2023

Diferents espais de la ciutat

Població:
Barcelona
On
Diferents espais de la ciutat
Quan
Des de 04/02/2023 al 25/03/2023

També et pot interessar...

Si vols fer una esmena sobre aquesta activitat...fes-nos-la saber