Barcelona Obertura Spring Festival i Barcelona Obertura

Tornar

Clàssica. Dos festivals i dues propostes de luxe: els millors intèrprets mundials i concerts gratuïts de joves talents.

El Barcelona Obertura Spring Festival presenta grans artistes del panorama internacional als escenaris de les tres principals institucions musicals de la ciutat: el Liceu, el Palau de la Música Catalana i L’Auditori de Barcelona.

El Ciutat de Clàssica  és un festival fresc, diferent i obert a tota mena de públics. Ofereix més de vint concerts gratuïts de joves talents en museus, galeries d’art o edificis emblemàtics, com ara la Casa Batlló, l’antiga presó de La Model o el pavelló Mies van der Rohe. 

Programa de concerts del Barcelona Obertura Spring Festival

Programa de concerts del Barcelona Obertura Ciutat de Clàssica

Qualsevol moment al llarg de la temporada musical és adequat per a visitar la ciutat de Barcelona, no obstant, si els amants de la música clàssica han de triar una data, aquesta és el mes de març, quan es celebren els festivals  Barcelona Obertura Spring Festival i  Barcelona Obertura Ciutat de Clàssica, i tota la ciutat respira música clàssica.

Barcelona Obertura Spring Festival és el primer festival organitzat per les tres principals institucions musicals de la ciutat -el Gran Teatre del Liceu, Palau de la Música Catalana i L’Auditori de Barcelona. Aquest festival reuneix grans artistes del panorama internacional, que interpreten espectaculars concerts i òperes en els tres escenaris durant el mes de març.

Ciutat de Clàssica és un festival de música clàssica fresc, diferent i obert a tot tipus de públics. Té lloc durant tot el mes de març a espais tan inesperats de Barcelona com museus, galeries d’art, llibreries, centres cívics de barri o edificis històrics com la Casa Batlló, l’antiga presó de La Model o el pavelló Mies Van der Rohe. Més de 20 concerts gratuits on joves talents locals apropen la música als ciutadans a través d’una proposta inclusiva i dinàmica.

Programa de concerts 'Barcelona Obertura Spring Festival'

Programa de concerts 'Barcelona Obertura Ciutat de Clàssica'

Diferents equipaments de la ciutat

Població:
Barcelona
On
Diferents equipaments de la ciutat
Quan
Des de 08/03/2023 al 31/03/2023

Telèfon

Centraleta:
932909200
Fax:
932909377

També et pot interessar...

Si vols fer una esmena sobre aquesta activitat...fes-nos-la saber