Barcelona Gallery Weekend

Tornar

Exposicions. Galeries i artistes presenten la nova temporada expositiva.

Un total de 27 galeries i 50 artistes participen en la cinquena edició del Barcelona Gallery Weekend. L’esdeveniment proposa al públic descobrir noves propostes artístiques que reivindiquen l’art contemporani i d’avantguarda històrica.

Això serà possible a través d’un ampli programa, on les 27 galeries participants exposaran l’obra dels seus artistes més destacats.

Durant quatre dies, el Barcelona Gallery Weekend aplegarà a Barcelona més de cinquanta artistes nacionals i internacionals procedents del Regne Unit, Itàlia, Ucraïna, Xile, Suècia, Turquia, Portugal i l’Argentina, entre d’altres països.

El programa presenta artistes consagrats i emergents de l’escena artística barcelonina que treballen totes les disciplines (pintura, escultura, instal·lació, performance i fotografia).

Consulteu-ne la programació completa.


Del 10 al 13 d'octubre Barcelona Gallery Weekend celebrarà la seva cinquena edició consolidant-se com una cita fonamental del calendari dels esdeveniments internacionals del món de l'art. 27 galeries, més de 50 artistes i els espais d'art més representatius de Barcelona, L'Hospitalet de Llobregat i Santa Margarida i els Monjos s'ajuntaran per a donar visibilitat a la temporada expositiva de la mà d'Art Barcelona (Abe), Associació de Galeries amb 30 anys de trajectòria en el sector.

Per cinquè any consecutiu, Barcelona Gallery Weekend posarà el focus sobre les galeries de Barcelona i voltants. L'esdeveniment, que promet celebrar el ric i variat teixit cultural de Barcelona, posarà de manifest la importància de l'art contemporani i d'avantguarda històrica a través del descobriment de noves propostes artístiques, la difusió, la defensa i la seva visibilització a través d'un ampli programa on les 27 galeries exposaran els seus artistes més destacats.

Més de 50 artistes nacionals i internacionals procedents de Regne Unit, Itàlia, Ucraïna, Xile, Suècia, Turquia, Portugal i l'Argentina, entre altres països, es donaran cita a Barcelona durant quatre intensos dies d'activitats. Artistes consagrats de les últimes dècades juntament amb artistes emergents de l'efervescent escena artística barcelonina formaran part d'un programa que contempla totes les disciplines, des de la pintura, escultura, instal·lació, performance i fotografia, i que abastarà una oferta que va des de les avantguardes històriques fins a les últimes tendències de l'art contemporani.Galeries participants
3 Punts Galeria
ADN Galeria
Alalimón
Àmbit Galeria d'Art
Ana Mas Projects
àngels barcelona
Arte Aurora Galería
Artur Ramon Art
Bombon projects
Die Ecke arte contemporáneo
Dilalica
Espai Tactel.Toormix
etHALL
Galeria Carles Taché
Galeria Contrast
Galeria Joan Prats
Galeria Marc Domènech
Galeria Toni Tàpies
Galeria Zielinsky
L&B Gallery
Mayoral
Nogueras Blanchard
Palmadotze
Pigment Gallery
RocioSantaCruz
Sala Parés
Víctor Lope Arte Contemporáneo

Programa i activitats

Diversos espais i galeries d'art

Adreça:
C Pintor Fortuny, 27
Districte:
Ciutat Vella
Barri:
El Raval
Codi postal:
08001
Població:
Barcelona
On
Diversos espais i galeries d'art
Quan
Del 10/10/2019 al 13/10/2019.

M'agrada 41

També et pot interessar...

Si vols fer una esmena sobre aquesta activitat...fes-nos-la saber

Comparteix